PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN LEIDEN

15 jaar ervaring en kennis als projectinrichter in Leiden

Zoekt u een projectinrichter in Leiden? Dan wilt u natuurlijk wel een echte vakman inschakelen. Uw kantoorinrichting moet volledig aan uw wensen voldoen. Bij Schuurman Interieur BV snappen wij dat. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw adres in Leiden. Dankzij onze expertise weten wij precies wat er komt kijken bij projectinrichting. Het leveren van kwaliteit staat hierbij voorop. Bent u tevreden met de inrichting van uw kantoor? Dan zijn wij dat als projectinrichter ook.

Ontdek hoe wij u in Leiden van dienst kunnen zijn

Als projectinrichter in Leiden kunnen wij u bij diverse werkzaamheden helpen. Dankzij onze expertise kunnen wij u een totaalpakket bieden. Zo:

 • Zijn wij uw adres voor projectstoffering zoals o.a. projectvloerbedekking. Van de aanschaf tot het leggen van de vloer, wij doen het voor u
 • Ook voor uw zonwering in Leiden kunt u bij ons terecht
 • Daarnaast voorzien wij u graag van passend interieuradvies

Bovenstaande is maar een greep uit de diensten van onze projectinrichter. Neem contact op voor meer informatie hierover.

visgraat-vloer

Oog voor milieu en mens

Wij van Schuurman Interieur BV ondernemen met oog voor het milieu. Maakt u de keuze voor ons voor uw kantoorinrichting in Leiden, dan probeert onze projectinrichter altijd de milieubelasting tot een minimum te beperken. Dit doen wij onder meer door verantwoord in te kopen en energie te besparen, waar mogelijk. Daarnaast blijven wij op de hoogte van de geldende regels door middel van trainingen en werkplekinspecties.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

tapijttegels-schuurman

Kwalitatieve kantoorinrichting

 • U kunt bij onze projectinrichter terecht voor een totaalpakket op het vlak van projectinrichting
 • Bij ons profiteert u van ruim 15 jaar ervaring in deze sector
 • Een ruime keuze aan allerlei projectstoffering
 • Wij bieden u vakmanschap tegen een scherpe prijs
 • Onze medewerkers denken graag met u mee en zijn hier zelfs voor opgeleid
 • Wij werken in Leiden met oog voor duurzaamheid, milieu en veiligheid

Hulp van onze projectinrichter in Leiden?

Op zoek naar deskundig interieuradvies? Benieuwd naar de mogelijkheden van onze projectinrichter? Meer informatie over ons project tapijt? Neem dan snel contact op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u in Leiden kunnen helpen. Een e-mail kunt u sturen naar: info@schuurmaninterieur.nl. Wij zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen: 020-6109629. Helpt onze projectinrichter in Leiden u binnenkort bij de inrichting van uw kantoor? Wij zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen: 020-6109629. Helpt onze projectinrichter in Leiden u binnenkort bij de inrichting van uw kantoor?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres