PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN ZAANDAM

Profiteer van onze kennis en ervaring in Zaandam

Wanneer u een projectinrichter in Zaandam zoekt, dan wilt u natuurlijk iemand met kennis van zaken inschakelen. Uw kantoorinrichting is immers een van de eerste dingen die een klant ziet. Het moet dan ook een echt visitekaartje zijn voor uw bedrijf. De specialisten van Schuurman Interieur BV staan dan graag voor u klaar in Zaandam. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij als projectinrichter precies hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen. We hebben een uitgebreide keuze aan projectstoffering o.a. hoogwaardig project tapijt tegen scherpe prijzen.

Deskundig interieuradvies in Zaandam

Door onze expertise weten wij precies wat er komt kijken bij projectinrichting. Als projectinrichter in Zaandam kunnen wij u dan ook bij tal van werkzaamheden helpen:

 • Wij hebben een uitgebreid aanbod aan producten. Alles voor de inrichting van uw kantoor vindt u bij ons
 • Onze producten worden in samenspraak met u geleverd op een dag en tijdstip dat het u uitkomt
 • Ook de aanleg of installatie kunnen wij u uit handen nemen

Bovenstaande is maar een greep uit de mogelijkheden van onze projectinrichter. Meer hierover weten? Wilt u graag interieuradvies van ons? Neem contact op. Onze medewerkers vertellen graag hoe ze u in Zaandam kunnen helpen.

projectinrichter

Met oog voor het milieu en de maatschappij ondernemen

Onze projectinrichter hecht een grote waarde aan veilig werken en het milieu. Schakelt u ons in voor projectvloerbedekking in Zaandam, dan proberen wij onze milieubelasting tot een minimum te beperken. Zo werken wij zuinig met energie en kopen wij verantwoord in. Daarnaast handhaven wij door trainingen en werkplaninspecties de hoogste normen op het gebied van veiligheid. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige werkwijze.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

tapijttegels-schuurman

Waarom onze projectinrichter in Zaandam?

U kunt natuurlijk ook een ander bedrijf inschakelen voor projectinrichting. Waarom zou u de inrichting van uw kantoor dan overlaten aan Schuurman Interieur BV? Eenvoudig, omdat u bij ons in Zaandam van het volgende profiteert:

 • Als projectinrichter kunnen wij u helpen bij totaalprojectinrichting
 • Wij zijn inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam in ons vakgebied
 • Wij bieden u vakmanschap tegen een aantrekkelijk tarief
 • Onze medewerkers denken graag met u mee
 • Ruim aanbod aan project tapijt
 • Uw wensen staan bij ons centraal

Meer informatie over onze kantoorinrichting? Neem contact op

Wilt u graag interieuradvies van onze projectinrichter? Of heeft u nog vragen over onze projectstoffering? Neem dan vandaag nog contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn in Zaandam. U kunt ons telefonisch bereiken op: 020-6109629. Wilt u ons graag mailen? Dan heeft u twee mogelijkheden. U kunt een e-mail zenden naar: info@schuurmaninterieur.nl. Of vul het contactformulier in op onze website. Wij zullen snel antwoorden. Schakelt u onze projectinrichter in Zaandam binnenkort ook in?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres