BEHANDELING VLOEREN DOOR SCHUURMAN INTERIEUR

Behandeling vloeren

Hebben uw vloeren een bepaalde behandeling nodig? Schuurman Interieur is de specialist die uw vloeren de behandeling geeft die ze nodig hebben. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het slopen, egaliseren, leggen, lakken, schuren en oliën van uw vloeren. Met het juiste onderhoud en de juiste behandeling kunt u jarenlang van uw vloeren genieten. Wilt u advies voor de juiste behandeling van uw vloeren? Onze experts komen graag een kijkje nemen om u vervolgens van deskundig advies te voorzien.

Vloer slopen en/of leggen

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Wij beschikken over de mooiste vloeren van uitstekende kwaliteit. Onze professionals werken veilig en netjes en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Ligt de oude vloer er nog in? Dat is geen enkel probleem. Wij zijn ook bedreven in het slopen van vloeren. Na het verwijderen van de oude vloer en eventueel egaliseren hebben wij uw nieuwe vloer in een mum van tijd gelegd.

vloer-leggen-actie

Vloer egaliseren

Om optimaal van uw vloer te kunnen genieten is een vlakke ondergrond noodzakelijk. Is de ondergrond niet vlak? Dan is de vloer die u er overheen legt dat ook niet. Deze is dan wiebelig en slijt veel sneller dan bij een stabiele vlakke ondergrond. Een vlakke vloer krijgt u met een ondervloer of door de vloer te egaliseren. Egaliseren is bovendien noodzakelijk als een vloer erg beschadigd is of grote hoogteverschillen kent.

vloer-egaliseren

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

vloer-leggen

Behandelingen voor uw vloer

Vertoont uw houten vloer slijtage? Gelukkig is vervangen vaak niet nodig. Als u uw vloer laat schuren is deze binnen korte tijd weer als nieuw! Hierbij schuren we de bovenste laag er vanaf, waardoor er weer een gave houtlaag aan de oppervlakte komt. Door uw vloer vervolgens te lakken of te oliën kan hij er weer jaren tegenaan. Ook vloeren die niet beschadigd zijn kunt u door ons laten lakken of oliën. Zo blijft deze in goede conditie en kunt u er lang van genieten.

Vloerbehandelingen bij Schuurman Interieur

Heeft uw vloer een bepaalde behandeling nodig? Zoals het slopen van de oude vloer, het leggen van een nieuwe, of het egaliseren, schuren en lakken of oliën van uw vloer? Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het vak, werken, veilig, netjes en houden rekening met het milieu! Een opsomming van alle voordelen vindt u hieronder.

 • Full service
 • CBW erkend
 • Betrouwbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Meedenkend
 • VCA gecertificeerd
 • Scherp geprijsd
 • Milieubewust
 • Creatief

Iets voor u? Neem contact op.

Voor professioneel uitgevoerde vloerbehandelingen neemt u contact met ons op. Met onze vakmensen leggen wij de basis voor een spectaculaire vloer of geven wij deze de finishing touch. Wilt u meer weten of een prijsindicatie? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Hiervoor vult u ons contactformulier in, belt u naar 020-6109629 of stuurt u een e-mail naar info@schuurmaninterieur.nl.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres