PARKETVLOEREN VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Parketvloer laten leggen

Zou u graag een parketvloer in uw bedrijf willen? Deze heeft een houten toplaag waardoor u wel de sfeer en klasse van echt hout heeft, maar niet de hoofdprijs betaalt. Dat een parketvloer van echt hout gemaakt is voelt u dan ook als u er overheen loopt. Dit is veel warmer en stabieler dan bij andere vloeren. Een parketvloer van Schuurman Interieur is ook duurzaam en gaat bij goed onderhoud vele jaren mee. We hebben parket in vele houtsoorten en kleuren en kunnen dit op verschillende manieren voor u leggen. Wilt u hier deskundig advies bij? Dat is geen enkel probleem. We hebben ruim 40 jaar ervaring en het leggen van vloeren is onze passie. Neem dus gerust contact op of kom langs in onze showroom.

Voordelen van een parketvloer

Wilt u een houten vloer in uw bedrijf? Maar vindt u een massief houten vloer net iets te duur? Kies er dan voor om een parketvloer te laten leggen! Dan heeft u ook houten vloer maar tegen een veel lagere prijs dan een massief houten vloer. Parket wordt namelijk opgebouwd uit verschillende lagen hout. Voor de onderlagen wordt goedkoper hout gebruikt en de toplaag bestaat uit echt kwaliteitshout. Zo heeft uw vloer het uiterlijk van een massief houten vloer maar dan voor een veel lagere prijs. Daarnaast heeft parket ook een hogere isolatiewaarde dan andere vloeren en is het een meerwaarde voor uw bedrijf. Bovendien is het door de dikte ook mogelijk om het hout – na vele jaren trouwe dienst – op te laten schuren, waardoor uw vloer weer als nieuw is!

quickstep-laminaat-vloer

Veel keuze

Parketvloeren zijn er in allerlei varianten. Zo heeft u de keuze in houtsoort, plankbreedte, afwerking kleur en legpatroon. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in deze branche en denken graag met u mee. Met parket kunt u echt alle kanten op en het past in ieder bedrijfsinterieur.

laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

parketvloer

Parketvloer op maat

Wilt u een mooie parketvloer in uw bedrijf laten leggen? Dan kunnen wij u helpen. Wij hebben een grote collectie vloeren en vakmensen voor de plaatsing. Daarnaast kunt u ook rekenen op de volgende pluspunten:

 • CBW erkend
 • 40 jaar ervaring
 • Betrouwbaar
 • Creatief
 • Scherp geprijsd
 • Meedenkend
 • VCA gecertificeerd
 • Full service
 • Milieubewust

Parketvloer nodig? Bel gerust.

Voor het laten leggen van een parketvloer door een betrouwbare partij neemt u contact met ons op. Wij hebben een groot assortiment en jarenlange ervaring in het leggen. Hiervoor belt u ons op 020-6109629. Stuurt u een e-mail via info@schuurmaninterieur.nl of vult u ons contactformulier in. We zorgen altijd voor een snelle reactie.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres