LAMINAAT VLOEREN VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Laminaat vloeren

Wilt u laminaat vloeren laten leggen binnen uw bedrijf? Laminaat is er in alle soorten en kwaliteitsklassen en kan in praktisch elke ruimte worden gelegd. Schuurman Interieur beschikt over een ruim assortiment laminaat vloeren van topkwaliteit, waaronder Quikstep laminaat. Dit merk staat bekend om zijn oersterke kwaliteitsproducten met levensechte decors (prints). Naast het leveren van uw nieuwe laminaat vloeren, kunt u deze ook door onze professionals laten leggen. Wilt u het laminaat rechttoe, rechtaan hebben gelegd of liever in een visgraat? Met ruim 40 jaar ervaring weten we wat we doen. Bel ons voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom!

Nieuwe vloer in uw bedrijf?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen in uw bedrijf zijn laminaat vloeren altijd een goede optie. Dit type vloer is veelzijdig en snel gelegd. Leggen kan rechttoe rechtaan, maar bijvoorbeeld ook in een visgraat. Dit geeft vooral in grotere ruimtes een mooi en luxe effect. Met behulp van onze snelle legservice, zit u bovendien niet lang in de rommel. Voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe bedrijfsvloer. Voor welke ruimte heeft u een laminaatvloer in gedachten? Wij beschikken over laminaat vloeren in alle soorten en maten, en maken u graag wegwijs in de vele opties.

laminaat-vloer

Dé specialist in laminaat

Om de mooiste laminaat vloeren in uw bedrijf te laten leggen, neemt u contact met ons op. Wij werken onder andere met het topmerk Quikstep en kunnen u van deskundig advies voorzien bij het vinden van de juiste vloer voor uw bedrijf. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op de volgende pluspunten:

 • VCA gecertificeerd
 • Milieubewust
 • Full service
 • 40 jaar ervaring
 • Creatief
 • CBW erkend
 • Scherp geprijsd
 • Betrouwbaar
 • Meedenkend
laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

quickstep-laminaat-vloer

Quikstep laminaat vloeren

Wij werken onder andere met het topmerk Quickstep laminaat. Hun producten zijn uitzonderlijk sterk, slijt- en krasvast. Ook bestaat er een waterbestendige variant die geschikt is voor badkamers en keukens. Met de juiste ondervloer kunnen Quikstep laminaat vloeren zelfs gecombineerd worden met vloerverwarming. De decors (geprinte toplaag) zijn niet van echt te onderscheiden waardoor het net echt hout, beton of natuursteen lijkt.

Meer weten? Bel gerust.

Wilt u meer weten over ons assortiment laminaat vloeren? Of over onze legservice? Neem dan gerust contact op voor vragen of advies. Dit is geheel vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6109629. Via de mail op info@schuurmaninterieur.nl. En via het contactformulier. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres