PROJECTVLOEREN VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Projectvloeren

Bent u op zoek naar nieuwe vloerbekleding voor uw bedrijf? Omdat de oude is versleten? Of omdat u graag een vloer wilt die beter past bij uw bedrijf? Dan kunt u terecht bij Schuurman Interieur. Wij zijn een allround projectinrichter die projectvloeren op maat levert en plaatst bij bedrijven. In ons ruime assortiment vindt u altijd een bedrijfsvloer die voldoet aan de eisen die binnen uw bedrijf aan een vloer worden gesteld. Dit geldt niet alleen voor de toepassing maar ook voor het uiterlijk. Met ruim 40 jaar ervaring voorzien we u graag van deskundig advies bij het vinden van uw nieuwe vloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Vloeren voor ieder bedrijf

Wij zijn dé vloerenspecialist voor bedrijven en hebben de juiste vloer voor iedere toepassing. Zoekt u een vloer die gemakkelijk schoon is te maken, die geluiddempend is of een vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Die hebben wij in huis! We hebben vloeren geschikt voor kantoorruimtes, kantines, productieomgevingen, ontvangstruimtes en vele andere toepassingen. Met ruim 40 jaar ervaring kennen we alle ins-en-outs op het gebied van vloerbekleding en kunnen we u van een passend advies voorzien.

Ruim aanbod vloerbekleding van kwaliteitsmerken

Wij beschikken over een ruim assortiment vloerbekleding – in vele kleuren en uitvoeringen – en hebben de perfecte oplossing voor ieder project. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Dé specialist in projectvloeren

Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze uit de beste projectvloeren. Wij beschikken over tientallen kwaliteitsmerken en ervaren vakmensen voor de plaatsing van de vloer. Ook kunnen wij u voorzien van deskundig advies om de meest geschikte opties voor u op een rijtje te zetten. Bovendien kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

 • Full service
 • Scherp geprijsd
 • Meedenkend
 • Betrouwbaar
 • Milieubewust
 • Creatief
 • 40 jaar ervaring
 • CBW erkend
 • VCA gecertificeerd

Neem gerust contact op

Heeft u nieuwe vloerbekleding nodig voor uw bedrijf? Voor iedere stijl en elke toepassing zijn wij dé specialist in projectvloeren. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die we uw bedrijf op het gebied van projectvloeren te bieden hebben. Voor meer informatie of een gratis offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op 020-6109629. Of stuur ons een bericht via ons contactformulier of de mail info@schuurmaninterieur.nl. We zorgen altijd voor een snelle reactie.

Werkgebied projectvloeren

Wij zijn een allround projectinrichter die projectvloeren op maat levert en plaatst bij bedrijven. U kunt ons inzetten in de omgeving van: Amsterdam, Alkmaar, Amstelveen, Alphen aan den Rijn, Almere, Purmerend, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Zaandam, Leiden, Noord-Holland en de Randstad.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres