INTERIEURADVIES DOOR SCHUURMAN INTERIEUR

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Heeft u interieuradvies nodig bij de inrichting van uw kantoor of project? Schakel dan de experts van Schuurman Interieur BV in. Al meer dan 25 jaar voorzien wij ramen en vloeren van de juiste bekleding. Dat doen wij door aandacht voor mens en milieu te hebben. Daarbij verliezen we ook kwaliteitsaspecten niet uit het oog. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste advies en producten voor een hele scherpe prijs. Graag geven we u interieuradvies over het voor u geschikte aanbod.

Interieuradvies

Onze expertise is het inrichten van kantoren als het gaat om de vloeren en ramen. Wij kunnen onder meer de volgende zaken leveren:

 • Ondervloeren
 • Schoonloopmatten
 • Harde en zachte vloeren
 • Diverse soorten zonwering
 • Folie tegen het naar binnen kijken

 

Heeft u vragen over onze producten? Vraag ons dan gerust om interieuradvies.

interier-advies

Aandacht voor mvo

Voor ons is het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit betekent dat we bij het advies over de inrichting van uw project zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Bij voorkeur kopen we in bij verantwoorde leveranciers, gebruiken we zo min mogelijk energie en water en produceren we geen afval. Dat laatste is helaas niet altijd mogelijk. Wanneer we toch restafval hebben, dan zorgen voor de juiste verwerking. Ook onze klanten kunnen met vragen op dit vlak bij ons terug. U vindt bij ons dus meer dan alleen interieuradvies.

laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

tapijttegels-schuurman

Zo onderscheiden wij ons

Vaak zien wij met onze creatieve mogelijkheden meer oplossingen dan andere bedrijven als het gaat om kantoorinrichting en interieuradvies. Natuurlijk is dat al reden om voor ons te kiezen, maar wij hebben u meer te bieden dan dat. Kiest u voor ons, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Gegarandeerd een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding
 • Zeer ruime keuze in producten (vloeren en meer)
 • 15 jaar ervaring met interieuradvies
 • Waar mogelijk een duurzame werkwijze
 • Resultaat dat altijd past bij uw wensen en eisen

Bel voor ons advies over uw interieur

Aarzel niet en vraag ons gerust om ons interieuradvies. U kunt beter een vraag te veel dan een vraag te weinig stellen. Kiest u bijvoorbeeld de verkeerde ondervloer voor uw parketvloer, dan kan dit veel geluidsoverlast veroorzaken. In het ergste geval moet u alles opnieuw laten leggen. Voorkom dit soort kostbare zaken en schakel op tijd hulp in. Wij staan graag voor u klaar, zowel telefonisch (020-6109629) als per mail (info@schuurmaninterieur.nl). Of vul ons contactformulier in en we zullen spoedig reageren. Neem u snel contact met ons op voor interieuradvies?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres