PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN DEN HAAG

Kiest u ook voor dé specialist in kantoorinrichting in Den Haag?

Wanneer u de hulp nodig heeft van een projectinrichter in Den Haag, dan staan de experts van Schuurman Interieur BV voor u klaar. Wij zijn inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam als projectinrichter. Door deze expertise zijn wij in staat om u te helpen bij uw complete kantoorinrichting. Ook wanneer u interieuradvies wilt, dan zijn wij in Den Haag uw adres. Vele klanten gingen u al voor. Bent u de volgende die wij helpen bij de inrichting van een kantoor?

Ga voor een klantgerichte werkwijze

Wij hebben bij Schuurman Interieur BV klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij als uw projectinrichter graag die stap extra. Wij geven u bijvoorbeeld met plezier interieuradvies. In de meeste gevallen kunt u namelijk een hoop kosten besparen, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit of op uw wensen. Wij komen graag naar u toe in Den Haag om de situatie op te nemen. Op basis daarvan en uw eisen geven wij u een passend advies.

laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

quickstep-laminaat-vloer

Voordelen van onze service

 • Meer dan 15 jaar ervaring in onze sector
 • Als projectinrichter begeleiden wij u graag van begin tot eind
 • Wij ondernemen in Den Haag met oog voor het milieu en veiligheid
 • Wij bieden een hoge kwaliteit en lage prijzen
 • Ruim aanbod projectstoffering
 • CBW-erkend, waardoor u verzekerd bent van een goede garantie

Uw projectinrichter in Den Haag

Zijn wij ook uw projectinrichter? Projectvloerbedekking of project tapijt nodig? Neem dan vandaag contact op. Wij staan met plezier voor u klaar in Den Haag. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 020-6109629. Wij staan u graag te woord. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@schuurmaninterieur.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Schakelt u onze projectinrichter ook in voor kantoorinrichting in Den Haag in?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres