LINOLEUM VLOEREN VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Uw specialist voor projectinrichting in Gouda

Wilt u graag gebruikmaken van een projectinrichter in Gouda? Dan bent u bij Schuurman Interieur BV op de goede plek. Van hulp bij projectvloerbedekking tot het plaatsen van raambekleding, wij kunnen het allemaal voor u doen in Gouda. Ook voor deskundig interieuradvies bent bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid productenaanbod van bekende merken projectstoffering, waarover wij u graag meer vertellen. Ook de levering en het plaatsen van al onze artikelen nemen wij u graag uit handen. U kiest toch ook voor onze projectinrichter?

Full service kantoorinrichting in Gouda

Wanneer u gaat voor de diensten van onze projectinrichter, dan kiest u voor het totaalpakket op het gebied van kantoorinrichting / projectinrichting. Wij kunnen het hele traject voor u begeleiden in Gouda. Dit begint al bij het uitzoeken van de juiste materialen en producten. Wij stoppen pas wanneer uw kantoorinrichting naar wens is. De levering van uw artikelen en de werkplanning worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Uiteraard houden wij bij de planning rekening met eventuele leveranciers en onderaannemers.

gordijnen-schuurman

Wij houden rekening met mens en milieu

Bij Schuurman Interieur BV hechten wij een grote waarde aan veiligheid en het milieu. Kiest u voor ons voor de inrichting van uw kantoor, dan proberen wij de belasting op de omgeving tot een minimum te beperken. Zo proberen wij zoveel mogelijk energie te besparen en de geluidsoverlast in Gouda tot een minimum te beperken. Daarnaast werkt onze projectinrichter volgens de geldende veiligheidsregels en zijn wij VCA-gecertificeerd.

laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Waarom kiezen voor onze projectinrichter?

Natuurlijk kunt u ook een andere projectinrichter in Gouda kiezen. Waarom u dan toch ons inschakelt voor uw kantoorinrichting? Simpel, wij zijn uw projectinrichter, omdat:

 • In Gouda bent u bij ons aan het juiste adres voor het totaalpakket als het gaat om projectinrichting
 • Wij mogen meer dan 15 jaar kennis en ervaring op onze naam schrijven
 • U profiteert bij ons van scherpe tarieven en een hoge kwaliteit
 • Wij zijn ook uw adres voor interieuradvies
 • Bij ons geldt: afspraak is afspraak en wij komen gemaakte afspraken dus altijd na
 • U heeft bij ons een ruime keuze aan projectstoffering

Nog vragen over projectinrichting in Gouda? Neem contact op

Wilt u graag de hulp van onze projectinrichter inschakelen? Of heeft u nog vragen over projectvloerbedekking of project tapijt? Neem contact op. Wij bespreken dan met u hoe wij u kunnen helpen in Gouda. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 020-6109629. Wij staan u graag te woord. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar: info@schuurmaninterieur.nl. Uw bericht wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. Waarbij kan onze projectinrichter in Gouda u helpen?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres