PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN HAARLEM

Wij zijn de expert in kantoorinrichting voor Haarlem

Wilt u graag een projectinrichter in Haarlem inschakelen? Dan bent u bij Schuurman Interieur BV aan het goede adres. Van projectvloerbedekking tot raambekleding, wij doen het allemaal voor u in Haarlem. Wij bieden u een ruim productenaanbod van kwaliteitsmerken, waarover wij u graag van meer informatie voorzien. Professionele Kantoorinrichting? Voor iedere wens hebben wij het juiste merk. Ook de levering en de installatie van onze projectstoffering producten nemen wij als projectinrichter u graag uit handen. Denk hierbij o.a. aan zonwering, projectvloerbedekking, project tapijt enz.

Projectinrichting in Haarlem, begeleid van begin tot eind

Kiest u voor onze projectinrichter, dan maakt u de keuze voor een totaalpakket op het vlak van projectinrichting. Wij kunnen u het hele traject uit handen nemen in Haarlem. Dit begint al bij de materiaalkeuze en stopt pas bij de levering en plaatsing van uw producten. Dit alles wordt zorgvuldig op elkaar afgestemd. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Uiteraard houden wij tijdens onze planning ook rekening met eventuele andere leveranciers en onderaannemers.

Wij werken met oog voor mens en maatschappij

Wij hechten bij Schuurman Interieur BV een grote waarde aan het milieu en veiligheid. Kiest u voor onze kantoorinrichting in Haarlem, dan proberen wij onze belasting op de omgeving zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij onder meer door verantwoord inkopen te doen, geluidsoverlast te beperken en te besparen op energie, waar dat mogelijk is. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de geldende veiligheidsregels en zijn wij als projectinrichter VCA-gecertificeerd.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Kwalitatieve projectinrichter

Voor de inrichting van uw kantoor kunt u natuurlijk ook voor een andere projectinrichter gaan. Maar dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Wij bieden u namelijk altijd het volgende in Haarlem:

 • Onze projectinrichter in Haarlem biedt u een totaalpakket
 • Wij mogen inmiddels ruim 15 jaar ervaring op onze naam schrijven
 • U vindt bij ons scherpe tarieven en ook leveren wij een hoge kwaliteit
 • Tevens uw adres voor passend en vakkundig interieuradvies
 • Wij zijn een CBW-erkend bedrijf
 • Ruime keuze aan projectstoffering

Professionele Projectstoffering in Haarlem? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze projectinrichter? Deskundig interieuradvies nodig? Of wilt u onze hulp inroepen bij projectstoffering in Haarlem? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 020-6109629. Wilt u graag mailen, dan kan dit naar: info@schuurmaninterieur.nl. Wij zullen uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Kiest u ook voor onze projectinrichter in Haarlem?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres