PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN HILVERSUM

Expert voor kantoorinrichting in Hilversum

Heeft bij uw kantoorinrichting de hulp nodig van een projectinrichter in Hilversum? Dan bent u bij Schuurman Interieur BV aan het juiste adres. Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar werkzaam als projectinrichter. Wij kunnen u van dienst zijn bij de complete inrichting van uw kantoor of allerlei projectstoffering. Ook voorzien wij u graag van interieuradvies en vertellen u alles over wat er mogelijk is. Veel klanten hebben inmiddels al voor ons gekozen voor hun projectinrichting. Komen wij binnenkort bij u langs in Hilversum?

Totaalpakket projectinrichting in Hilversum

Wij bieden u in Hilversum het totaalpakket op het vlak van projectinrichting. Wij nemen u de gehele kantoorinrichting uit handen. Als projectinrichter zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

 • U vindt bij ons alles voor de inrichting van uw kantoor. Wij leveren diverse bekende merken
 • Wij kunnen uw gewenste producten bij u afleveren. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en andere leveranciers en onderaannemers
 • Ook de aanleg of installatie van de verschillende artikelen nemen wij u graag uit handen

Wilt u graag meer weten over hoe onze projectinrichter in Hilversum kan helpen? Neem dan gerust contact op en we vertellen u met plezier meer over de mogelijkheden.

projectinrichter

Uw wensen staan centraal bij ons

Klanttevredenheid vinden wij zeer belangrijk als projectinrichter. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van interieuradvies. Voordat wij met uw kantoorinrichting aan het werk gaan, komen wij eerst bij u langs in Hilversum. Uw wensen en uw situatie worden doorgenomen. Op basis daarvan kunnen wij u een gedegen advies geven. In de meeste gevallen kunt u namelijk een hoop kosten besparen, zonder dat u inlevert op kwaliteit of wensen.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

wandbekleding

5 van de redenen om ons te kiezen

 1. Meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied
 2. U vindt bij ons een totaalpakket op het gebied van projectinrichting
 3. Wij houden in Hilversum tijdens onze werkzaamheden rekening met het milieu
 4. Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
 5. Vele soorten professionele projectstoffering
 6. Een door de CBW erkend projectinrichter

Projectvloerbedekking in Hilversum? Bel of mail ons

Wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij projectvloerbedekking of project tapijt als projectinrichter? Neem dan gerust contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn in Hilversum. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 020-6109629. Ook kunt voor interieuradvies u mailen naar: info@schumaninterieur.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Hoe kan onze projectinrichter in Hilversum u helpen?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres