PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN HOOFDDORP

U schakelt toch ook dé interieur expert van Hoofddorp in?

Wilt u graag de hulp inroepen van een projectinrichter in Hoofddorp? Kies dan voor de vakmannen van Schuurman Interieur BV. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen wij u bij verschillende werkzaamheden helpen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Graag doen wij die stap extra voor u in Hoofddorp. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen met onze kantoorinrichting diensten. Bent u de volgende voor wie onze projectinrichter aan de slag gaat?

Totaalpakket voor projectinrichting in Hoofddorp

Als projectinrichter hebben wij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in huis. Dankzij deze expertise kunnen wij u het totaalpakket op het vlak van projectinrichting uit handen nemen in Hoofddorp. Van projectvloerbedekking tot de installatie van zonwering, onze vakmannen draaien hun hand er niet voor om. De materiaalkeuze, levering en werkplanning stellen wij tijdens ons werk zorgvuldig op elkaar af. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en de andere leveranciers van uw klus.

laminaat-vloer

Projectstoffering? Wij denken met u mee

Pas wanneer u in Hoofddorp tevreden bent met het eindresultaat, dan is onze projectinrichter dat ook. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u niet alleen ruim een diensten-aanbod. Ook leveren wij een klantgerichte service. Voor wij bij u aan het werk gaan met projectstoffering of de inrichting van uw kantoor of ander pand komen wij graag naar u toe. Niet alleen bespreken wij tijdens deze afspraak uw wensen. Ook nemen wij de situatie in ons op. Op basis daarvan geven wij gedegen interieuradvies. U kunt hierdoor kosten besparen, zonder kwaliteit in te leveren.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

tapijt-tegels

5 voordelen waarvan u profiteert

U kunt natuurlijk ook een andere projectinrichter in Hoofddorp. Dat snappen wij bij Schuurman Interieur BV maar al te goed. Daarom profiteert u in Hoofddorp altijd van het volgende:

 1. Als projectinrichter bieden wij u een totaalpakket in projectinrichting
 2. Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied
 3. Uitgebreid aanbod aan projectstoffering
 4. Het milieu en veilig werken staan bij ons hoog in het vaandel
 5. Scherpe prijzen en een hoge kwaliteit
 6. Wij zijn een door de CBW erkend bedrijf

Kies voor onze projectinrichter in Hoofddorp

Wanneer u graag van onze diensten gebruikmaakt voor uw kantoorinrichting in Hoofddorp, dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Onze projectinrichter vertelt u graag meer over wat er mogelijk is. Op zoek naar projectvloerbedekking of project tapijt? Bel vandaag nog naar: 020-6109629. Stuurt u liever een e-mail? Dan heeft u twee opties. U kunt het contactformulier op onze site invullen en naar ons toesturen. Ook kunt voor interieuradvies u mailen naar: info@schuurmaninterieur.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Zijn wij ook uw projectinrichter in Hoofddorp?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres