HORECAVLOEREN VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Horecavloeren

Op zoek naar de mooiste horecavloeren? Een horecavloer moet in de eerste plaats praktisch zijn, maar bepaalt natuurlijk ook mede de uitstraling van uw horecazaak. Een geschikte vloer is daarom niet alleen mooi, maar heeft ook goede antislip eigenschappen zodat klanten en personeel niet uitglijden. Daarnaast moet de vloer omdat er met voedsel wordt verwerkt ook hygiënisch zijn en makkelijk schoon te maken. Onze experts weten precies welke vloer geschikt is voor uw zaak. Met onze PVC vloeren in vele kleuren en dessins, vindt u altijd een vloer die de uitstraling van uw zaak naar een hoger niveau tilt. Wilt u meer weten over onze horecavloeren? Kom gerust langs in onze showroom om ze met eigen ogen te bekijken of neem contact op.

Hygiëne en veiligheid

Horecavloeren moeten aan bepaalde eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid voldoen. Zo moet deze omdat er met voedsel wordt gewerkt, makkelijk schoon te houden zijn om te voorkomen dat vet, voedselresten en andere viezigheid achterblijven. Een vloer die lastig te reinigen is komt vol te zitten met bacteriën en schimmels en vormt een risico voor de gezondheid van uw klanten en medewerkers. Daarnaast is ook een goede antisliplaag geen overbodige luxe. Zo voorkomt u dat mensen uitglijden wanneer er iets gemorst is of de vloer nog een beetje vochtig is van het dweilen. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in deze branche en weten exact welke vloer u nodig heeft, zoals onze PVC horecavloeren.

PVC horecavloeren

Onze PVC click vloeren zijn erg geschikt voor de horeca, zoals een bakkerij, café, keuken of een restaurant. Doordat ze thermisch gelast worden zijn ze vloeistofdicht, eenvoudig schoon te maken en hebben goede antislip eigenschappen zelfs als ze een beetje nat zijn. Ook zijn ze zijn sterk en slijtvast. Zo bent u verzekerd van veilige werkomstandigheden en een goede hygiëne.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur is dé specialist

Wij helpen u graag aan prachtige horecavloeren in vele kleuren en dessins. Zo bent u bovendien verzekerd van veiligheid en hygiëne op de werkvloer en de juiste uitstraling. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op:

 • Scherp geprijsd
 • Milieubewust
 • CBW erkend
 • Creatief
 • Betrouwbaar
 • Meedenkend
 • VCA gecertificeerd
 • 40 jaar ervaring
 • Full service

Horecavloeren nodig? Bel ons.

Voor een prachtige nieuwe vloer in uw horecazaak die aan alle eisen voldoet, gaat u natuurlijk naar Schuurman Interieur! Wij beschikken over een grote collectie horecavloeren in alle kleuren en met verschillende dessins. U bent van harte welkom om ze te bezichtigen in onze showroom of vrijblijvend contact te zoeken. Dit kan via ons contactformulier, door te bellen naar 020-6109629 of door ons te mailen op info@schuurmaninterieur.nl.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres