Kantoor inrichting bij Schuurman Interieur

Altijd een ruime keuze

Wilt u dat de inrichting van uw kantoor er verzorgd uitziet? Laat u dan helpen door Schuurman Interieur BV. Al meer dan 15 jaar zijn wij h├ęt adres voor de bekleding van vloeren en ramen. U vindt bij ons dan ook onder meer zonwering, vloerbedekkingen en bijpassende ondervloeren. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor er piekfijn uitziet. Dit hoeft u helemaal niet veel geld te kosten, want wij kunnen zelfs voor kleine budgetten kwaliteitsproducten verzorgen. Wat zijn uw wensen voor de inrichting?

Advies na 15 jaar ervaring

In de afgelopen 15 jaar hebben we al menig kantoor mogen inrichten. Die ervaring komt ons bij nieuwe projecten goed van pas. Wij weten precies wat wel of niet werkt. Bovendien kennen we ons ruime assortiment zeer goed, zodat we u altijd van passend advies kunnen voorzien. Vaak komen onze creatieve adviseurs met oplossingen voor de inrichting van uw kantoor die u niet voor mogelijk had gehouden. Veel van onze klanten hebben daardoor al flink kunnen besparen, zonder op de kwaliteit te hoeven inboeten.

kantoor-inrichting

Duurzame inrichting van kantoor

Bij de inrichting proberen we altijd zo duurzaam mogelijk te werken. Wij proberen dus altijd met respect voor mens en milieu te werken. Dat betekent dat we bij voorkeur zo min mogelijk afval produceren. En het afval dat er is, wordt zo duurzaam mogelijk verwerkt. Verder proberen we het gebruik van water en energie te beperken bij de inrichting. Ook kopen we verantwoord in, bijvoorbeeld bij de juiste leveranciers. Zo is uw kantoor duurzaam en verantwoord.

kantoorinrichting

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

kantoor-inrichting

Daarom kiest u onze inrichting

Wij willen graag topkwaliteit leveren en gaan daarin net een stap verder dan een ander. Op die manier proberen wij ons op positieve wijze te onderscheiden van onze concurrenten. Dit betekent voor u dat u onder meer profiteert van het volgende:

 • Wij hebben een ruime keuze voor ieder budget en elke wens
 • Profiteer van ruim 15 jaar ervaring en vrijblijvend advies
 • Voor iedere situatie zoeken wij de beste oplossing voor een scherpe prijs
 • Waar mogelijk proberen we zo duurzaam mogelijk te werken
 • U bent verzekerd van vakmanschap voor uw kantoor en de inrichting

Wanneer u contact wilt opnemen

Heeft u een nieuw kantoor waarvoor u vloeren en zonwering zoekt? Denkt u al een beeld te hebben van de inrichting, maar wilt u graag advies van een professional? Dan kunnen wij u in beide gevallen van dienst zijn. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar 020-6109629. Verder kunt u ook een e-mail sturen naar info@schuurmaninterieur.nl. Of laat via ons contactformulier een bericht achter over de inrichting van uw kantoor.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres