KANTOORINRICHTING VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Vertrouwd adres

Voor kantoorinrichting moet u bij Schuurman Interieur BV zijn. Wij kunnen u alles leveren: van projecttapijt tot marmoleum, pvc en zonwering. Onze vakmensen zijn betrouwbaar en leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Of het nu gaat om vakmanschap, creativiteit, materiaalverwerking, afwerking, nazorg en service, wij leveren u net dat beetje meer. Dat is dan ook de reden dat inmiddels veel bedrijven voor ons kiezen voor hun kantoorinrichting. Bent u onze volgende tevreden klant?

Complete kantoorinrichting

Wij zijn een totaalprojectinrichter, wat betekent dat wij u alles leveren om vloeren en ramen te bedekken. Ons aanbod bevat onder meer het volgende:

Heeft u aanvullende wensen op het vlak van kantoorinrichting? Neem dan gerust contact met ons op en we nemen graag door wat we voor u kunnen betekenen.

kantoor-inrichting

Zo werken wij

Voordat wij aan de slag gaan met het leveren en aanbrengen van uw kantoorinrichting verdiepen we ons in de voorzieningen en mogelijkheden van uw pand. Onze adviseurs kunnen u mogelijk voorstellen doen, die besparingen opleveren zonder op kwaliteit in te boeten. Wij zijn erop getraind om naar goede oplossingen te zoeken en kennen alle producten uit ons leveringsprogramma. Verder vinden wij het milieu erg belangrijk en u bent bij ons verzekerd van een duurzame aanpak. Zo kopen we verantwoord in en gaan we zuinig met energie en water om.

kantoorinrichting

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

kantoor-inrichting

Daarom gaat u voor ons

Twijfelt u erover of u ons wel wilt inschakelen voor uw kantoorinrichting? Wilt u misschien met een andere partij in zee gaan? Dan hopen we dat u toch voor ons kiest, want wij gaan verder voor onze klanten en bieden u onder andere het volgende:

 • Wij leveren vakwerk op iedere locatie.
 • Onze adviseurs komen vaak met oplossingen waarmee u kunt besparen.
 • Duurzaam werken en ondernemen staat bij ons centraal.
 • Onze prijzen voor kantoorinrichting zijn heel scherp.
 • Wij hebben 15 jaar ervaring in het vak.

Mail of bel ons gerust

Van een schoonloopzone tot mdf ondervloeren of granulaat, wij draaien er onze hand niet voor om. Heeft u liever zachte vloerbedekking van tapijttegels of weeftapijt? Ook dat is geen probleem. Wij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is als het gaat om kantoorinrichting. U kunt telefonisch om advies vragen door te bellen naar 020-6109629. Wilt u liever een e-mail sturen, dan kan dit naar info@schuurmaninterieur.nl. Wij staan graag voor u klaar en helpen u aan de beste kantoorinrichting voor een hele betaalbare prijs!

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres