(020) 610 96 29

Project tapijt

Kies onze expertise

Voor ieder project hebben wij tapijt dat past voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn Schuurman Interieur BV en wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het inrichten van kantoren. U kunt ons inschakelen voor zowel de bekleding van vloeren als van ramen. In onze ruime aanbod vindt u altijd iets naar wens. Bovendien kunnen wij u ook gedegen advies geven, zodat u altijd het beste tapijt kiest voor de scherpste prijs. Wij maken van uw project een waar succes!

U heeft ruime keuze

Omdat ieder project anders is, zorgen wij ervoor altijd een ruim aanbod te hebben. Zo heeft u als klant altijd voldoende keuze. Wij helpen u graag om uw weg te vinden in dit enorme assortiment.

Onze specialisten voorzien u met plezier van advies. Wij bieden u onder meer vloerbedekking aan, maar ook tapijttegels, weeftapijt en sisal. Ook zijn er opties voor patronen en het bedrukken van tapijt. Wij vertellen u hier met plezier meer over.

Voor mens en milieu

Uw project wordt bij ons altijd op duurzame wijze afgehandeld. Dit betekent dat we samen met u bespreken welke materialen gaan gebruikt worden. Wij zullen vervolgens scherpe berekeningen maken, zodat er zo min mogelijk afval ontstaat. En het tapijt dat over is, wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Verder kopen wij verantwoord in en gaan we zo zuinig mogelijk om met water en energie. U zult merken dat we hierdoor flink op de kosten kunnen besparen.

Wij gaan net een stap verder

Natuurlijk kunt u ook een ander bedrijf vragen om u te helpen met uw project. Maar kiest u voor ons, dan weet u zeker dat wij net altijd een stap verder gaan. Dat blijkt onder meer uit het volgende:

  • Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring met tapijt
  • Uw project kan rekenen op de best prijs-kwaliteitverhouding
  • Onze werkwijze heeft aandacht voor mens en milieu
  • Uw wensen worden altijd gerealiseerd door ons
  • Er is een ruime keuze aan producten, zoals tapijt

project tapijt

Hebben wij voor uw project het tapijt?

Wanneer u denkt dat wij voor uw project hét tapijt in huis hebben, dan kunt u ons inzetten door te bellen naar 020-6109629. Wij beantwoorden uw vragen graag persoonlijk of kunnen direct een vrijblijvende afspraak inplannen. Geeft u de voorkeur aan e-mail, dan kunt u bellen naar info@schuurmaninterieur.nl. Een van onze medewerkers zal uw vraag spoedig beantwoorden. Gaan we binnenkort aan de slag voor uw project en tapijt?