ERVAREN PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Bespaar kosten met onze projectinrichter

Wanneer u een betrouwbare en ervaren projectinrichter zoekt, dan doet u er goed aan om Schuurman Interieur BV in te schakelen. Al meer dan 15 jaar richten wij kantoren volledig naar wens in. Wij kunnen ramen en vloeren bekleden met onder meer harde en zachte vloerbedekking, ondervloeren en zonwering. Daarbij denken we als projectinrichter altijd met onze klanten mee. Op die manier kunt u kosten besparen zonder dat hierbij kwaliteit verloren gaat. Dat wilt u toch ook?

Groot assortiment

Wij van Schuurman Interieur BV bieden u een enorme keuze aan vloerbedekkingen en zonwering. Uiteraard hebben we bijpassende producten, zoals folie en ondervloeren. Op die manier vindt u bij ons het complete project en hoeft u geen andere projectinrichter in te schakelen. Vooraf krijgt u altijd advies van een van onze specialisten, zodat u altijd de juiste inrichting geleverd krijgt. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen. Ook zorgen we voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij werken duurzaam

Bij kantoorinrichting proberen we als projectinrichter zo duurzaam mogelijk te werken. Dit betekent dat we oog voor mens en milieu hebben. We proberen bijvoorbeeld verantwoord in te kopen. Ook gaan we bewust met energie en water om en zullen we niets verspillen. Verder is ons doel om zo min mogelijk afval te produceren. En als het niet anders kan, dan zullen we dit op de juiste manier en gescheiden verwerken. Zoekt u een duurzame projectinrichter, dan zijn wij uw adres.

projectinrichter

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Onze kwaliteiten

Voor onze klanten lopen wij altijd net wat harder, wat betekent dat u bij ons verzekerd bent van service en kwaliteit. Maar dat is niet alles wat we u als projectinrichter te bieden hebben:

 • Bij ons profiteert u van 15 jaar vakkennis en dus gedegen advies.
 • Ons team probeert altijd zo duurzaam mogelijk te werken.
 • U bent bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Wij hebben een groot aanbod en bieden u een zeer ruime keuze.
 • Bij ons geldt dat we gemaakte afspraken altijd nakomen, wel zo netjes!

Ons als projectinrichter inschakelen?

Bent u al overtuigd van ons vakmanschap? En wilt u ons graag als uw projectinrichter inschakelen? Dan staan wij met veel plezier voor u klaar. Maak telefonisch een afspraak met ons door te bellen naar 020-6109629. U mag ook een e-mail sturen naar info@schuurmaninterieur.nl. Wij staan dan voor u klaar. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen. Of vul ons contactformulier op de site in en we antwoorden spoedig. Zijn wij binnenkort uw projectinrichter?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres