PROJECTSTOFFERING VAN SCHUURMAN INTERIEUR

Voor het beste advies

U wilt zachte vloerbedekking voor uw kantoorpand, maar weet verder niet goed welke projectstoffering u moet kiezen? Of heeft u al wel een idee en wilt u graag advies van een professional? In beide gevallen kunnen de experts van Schuurman Interieur BV u uitstekend helpen. Dankzij ruim 15 jaar ervaring kunnen wij als geen ander raad geven over zachte vloerbedekkingen, ondervloeren en schoonloopzones. Neem nu contact op en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

De voordelen van Schuurman Interieur

Waarom kiezen voor Schuurman? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

 1. 15 jaar ervaring met projectstoffering
 2. Advies van de beste experts
 3. Goede prijs-kwaliteitverhouding
 4. Duurzame werkwijze met oog voor natuur
 5. Zeer ruime keuze, ook zonwering en meer
tapijt-tegels

Wij werken duurzaam

Voor ons van Schuurman Interieur BV is het belangrijk dat we zo duurzaam mogelijk te werk gaan bij uw projectstoffering. Dit betekent onder meer dat we verantwoord inkopen bij de juiste leveranciers. Ook proberen we afval zoveel mogelijk te voorkomen. En wanneer we toch restproducten hebben, dan zorgen we voor de juiste verwerking en afvalscheiding. Verder proberen we zo zuinig mogelijk om te gaan met water en elektriciteit. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

kantoor-inrichting

Zeer diverse keuze projectstoffering

Bij projectstoffering heeft u doorgaans de keuze uit harde en zachte vloerbedekking. Wanneer het gaat om tapijt, dan kunt u dit kamerbreed laten leggen of door middel van tapijttegels. Het voordeel van dit laatste is dat u een tegel gemakkelijk kunt vervangen. Wij bieden u een ruime keuze als het gaat om projectstoffering. Zo kunnen we een tapijt bedrukken naar wens of een variant met patroon leggen. Andere opties zijn luspool, gesneden pool, bouclé en frise. Vraag gerust naar het volledige aanbod.

Bel ons voor uw projectstoffering

Heeft u oren naar weeftapijt of frise? Wat uw wensen ook zijn, wij zullen u vakkundig advies geven. Dat begint al bij het kiezen van de juiste ondervloer en vloerbedekking. Telefonisch kunnen we met u meedenken (020-6109629), maar dit kan ook per mail: info@schuurmaninterieur.nl. Of maakt u een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs? Aan de hand van uw pand geven we u graag gedegen raad over de te kiezen projectstoffering.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres