Projectvloeren in Alkmaar door Schuurman Interieur

Projectvloeren en bedrijfsvloeren Alkmaar

Bent u in Alkmaar op zoek naar bedrijfsvloeren voor uw bedrijf of project? Deze vindt u ongetwijfeld bij Schuurman Interieur. In onze collectie vindt u prachtige vloeren met de juiste eigenschappen voor uw project. Onze experts voorzien u graag van deskundig advies en zorgen ervoor dat de vloer netjes wordt gelegd en afgewerkt. Wij beschikken onder andere over vloeren die geluid dempen, schokken absorberen, geschikt zijn voor vloerverwarming en eenvoudig te reinigen zijn. Zo vindt u in Alkmaar altijd de juiste vloer voor in uw kantoor, zorginstelling, school, horecabedrijf, magazijn of welke toepassing dan ook. Wilt u onze projectvloeren bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Geschikte vloeren voor elke toepassing

Heeft uw magazijn, kantoor, ziekenhuis of sportschool in Alkmaar een nieuwe vloer nodig. In onze collectie hebben wij kwaliteitsvloeren van topmerken voor ieder bedrijf of project. Wij hebben altijd een vloer met de juiste eigenschappen in huis en leveren deze in verschillende kleuren en dessins. Zo beschikken wij onder andere over:

Mooie vloer met de juiste eigenschappen

Die kwaliteitsvloer met uitstraling? Die vindt u gegarandeerd in onze collectie bedrijfsvloeren. Wij voorzien u graag van advies bij het vinden van een vloer voor uw bedrijf of project in Alkmaar. Wij hebben bedrijfsvloeren geschikt voor iedere situatie. Zoals rubber vloeren voor in sportscholen en productieomgevingen, die schokabsorberend zijn en goede antislip eigenschappen hebben. Hygiënische vloeren die makkelijk te reinigen zijn voor in ziekenhuizen, scholen en zorginstellingen. En kantoorvloeren met een nette uitstraling passend bij uw bedrijf. Bij ons vindt u altijd een vloer met de juiste eigenschappen en uitstraling.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur: projectvloeren op maat

Wij zijn uw one-stop-shop voor bedrijfsvloeren in Alkmaar. Want we beschikken niet alleen over topmerken, maar ook over ervaren vakmensen om uw vloer te leggen en deskundige adviseurs. Daarom kunt u in Alkmaar altijd rekenen op deze voordelen:

 • CBW erkend
 • Milieubewust
 • Betrouwbaar
 • VCA gecertificeerd
 • 40 jaar ervaring
 • Scherp geprijsd
 • Meedenkend
 • Creatief
 • Full service

Bel voor projectvloeren in Alkmaar

Vloer nodig voor uw project of bedrijf in Alkmaar? Bij ons kunt terecht voor een ruime selectie topmerken die door onze eigen vakmensen bij u worden gelegd. Kom gerust langs in onze showroom om onze vloeren te bekijken. Of neem contact op als u een vraag heeft. Hiervoor laat u een bericht achter op ons contactformulier, stuurt u ons een mail via info@schuurmaninterieur.nl. Of belt u ons op 020-6109629 voor direct contact.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres