Projectvloeren in Amsterdam door Schuurman Interieur

Projectvloeren en bedrijfsvloeren in Amsterdam

Bent u op zoek naar projectvloeren of bedrijfsvloeren in Amsterdam? En wilt u graag een kwaliteitsvloer met de juiste uitstraling? Bij Schuurman Interieur vindt u gegarandeerd de vloer waar u naar op zoek bent. We hebben ruim 40 jaar ervaring als projectinrichter en beschikken over een enorme collectie vloerbekleding in allerlei soorten en kleuren. Voor elke klus hebben wij een oplossing op maat in huis. Verder worden onze bedrijfsvloeren en projectvloeren vakkundig gelegd door onze eigen vakmensen. Zo vindt u alles dat u nodig heeft onder één dak. Kom gerust eens langs in onze showroom in Amsterdam om onze vloeren te bekijken. Onze experts beschikken over een grote productkennis en voorzien u graag van een advies op maat.

Dé specialist in bedrijfsvloeren

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in een zakelijke ruimte? In uw eigen bedrijf of voor een project? Voor bedrijfsvloeren en projectvloeren in Amsterdam kunt u terecht bij Schuurman Interieur. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé specialist in de regio. Niet alleen vindt u in onze collectie tientallen kwaliteitsmerken, ook beschikken we over eigen ervaren vloerenleggers en over specialisten die u van deskundig advies kunnen voorzien. Zo vindt u alles dat u nodig heeft onder één dak. Bovendien kunt u altijd vertrouwen op de onderstaande voordelen.

Topkwaliteit voor scherpe prijzen

Bij ons vindt u een topkwaliteit vloer voor uw bedrijf of project in Amsterdam voor een scherpe prijs. Dankzij een grondige voorbereiding en de creativiteit van onze experts, kan er vaak veel tijd en geld worden bespaard, zonder op de kwaliteit in te leveren. We komen daarom altijd graag langs om de situatie ter plekke te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring en productkennis vinden we altijd een vloer met de benodigde eigenschappen voor u die helemaal past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Uitstekende kwaliteit en nazorg

En we stoppen niet bij het leveren een goede kwaliteit vloer. Want onze vloeren worden vakkundig gelegd en afgewerkt door onze eigen vakmensen. Zo hebben we de kwaliteit in eigen hand en kunt u vertrouwen op een soepele plaatsing van uw vloer in Amsterdam. Ook onze nazorg is van de hoogste kwaliteit. Mocht u op- of aanmerkingen hebben? Dan zorgen wij dat het in orde komt. Bij ons kunt u vertrouwen op de perfecte bedrijfsvloeren!

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Vloeren voor ieder bedrijf en project

Bent u in Amsterdam op zoek naar bedrijfsvloeren voor uw bedrijf? Wij hebben de juiste vloer voor iedere toepassing! Zoekt u een vloer die geschikt is voor vloerverwarming, die geluid dempt, makkelijk is schoon te maken of allemaal? Dan helpen wij u verder. Of het nu gaat om uw ontvangstruimte, kantine, kantoor, productieomgeving, sportschool, restaurant, winkel of een andere ruimte: wij hebben altijd een geschikte vloer voor u. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dan ook dé specialist in bedrijfsvloeren in Amsterdam. Vind uw droomvloer in onze collectie en laat u adviseren door onze experts.

Maar ook wanneer u op zoek bent naar projectvloeren voor uw bouw- of renovatieproject kunt u bij ons terecht. Want behalve voor het inrichten van bedrijven, kunt u ook voor het inrichten van ziekenhuizen, scholen, magazijnen en andere projecten bij ons terecht. Onze experts zijn ervaren en maken u graag wegwijs in onze collectie projectvloeren. Zo vindt u gegarandeerd een vloer die past bij de uitstraling van uw project in Amsterdam.

Projectvloeren in Amsterdam van kwaliteitsmerken

Wij hebben een uitgebreid assortiment en werken met de beste merken. Bij ons vindt u de ideale vloer voor elk project in Amsterdam. Alle vloeren zijn in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u bij ons kunt u onder andere terecht voor:

 • Laminaat vloeren
 • Marmoleum
 • Vinyl
 • Rubber vloeren
 • Parketvloeren
 • PVC vloeren
 • Tapijttegels

Milieubewust

Neemt u een vloer bij ons af? Dan kunt u behalve op kwaliteit voor een scherpe prijs ook rekenen op een duurzame vloer. Wij leveren onze bijdrage aan een schoner milieu onder andere door:

 • Zuinig met energie en water om te gaan
 • Met beleid te werken en afval verantwoord af te voeren
 • Overlast van stof en geluid zoveel mogelijk te beperken
 • Verantwoord in te kopen
 • Verantwoord met grondstoffen en machines om te gaan

Projectvloeren nodig? Kom langs.

Bent u op zoek naar bedrijfsvloeren voor uw bedrijf of projectvloeren voor uw project? Kom dan gerust langs in onze showroom in Amsterdam. In onze collectie vindt u allerlei vloeren in vele kleuren en dessins. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte vloer in huis. Onze experts vertellen u er graag meer over. Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op via ons ons contactformulier of info@schuurmaninterieur.nl. Voor direct contact belt u naar 020-6109629.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres