Projectvloeren in Haarlem door Schuurman Interieur

Projectvloeren en bedrijfsvloeren Haarlem

Op zoek naar geschikte bedrijfsvloeren voor uw project of bedrijf in Haarlem? Die vindt u ongetwijfeld in de collectie van Schuurman Interieur. Wij beschikken over prachtige vloeren van topmerken. En onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een vloer die aan al uw wensen voldoet. Met onze projectvloeren in Haarlem heeft u de juiste vloerbekleding voor uw zorginstelling, kantoor, school, restaurant, magazijn of een andere toepassing. Wilt u ze met eigen ogen bekijken? Bezoek dan onze showroom.

Geschikte bedrijfsvloeren voor elke toepassing

Bent u op zoek naar een vloer voor een kantoor, sportschool, magazijn, zorginstelling in Haarlem: of een ander bedrijf? In onze collectie vindt u vloeren van meerdere topmerken. Onze experts weten precies welke vloer de juiste eigenschappen heeft voor uw project. Maak vervolgens een keuze uit de verschillende kleuren en dessins, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes voor u wordt gelegd in Haarlem. In onze collectie bedrijfsvloeren vindt u onder andere:

Topvloeren voor iedere omgeving

Op zoek naar een topvloer met de juiste uitstraling? In onze collectie bedrijfsvloeren zult u zeker slagen. Onze experts helpen u graag bij het vinden van een geschikte vloer voor uw bedrijf of project in Haarlem. Heeft de vloer speciale eigenschappen nodig? Zoals een vloer voor een sportschool of productieomgeving met goede antislip eigenschappen en schokabsorberend vermogen? Een hygiënische vloer die gemakkelijk te reinigen is voor in een ziekenhuis of school? Of wilt u een kantoorvloer die lang mooi blijft, een professionele uitstraling heeft en geschikt is voor vloerverwarming? Wij hebben hem in huis!

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur: specialist in projectvloeren

Op het gebied van bedrijfsvloeren in Haarlem zijn wij uw one-stop-shop! Naast topmerken beschikken we namelijk ook over 40 jaar ervaring. Onze experts beschikken over veel vakkennis en zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw vloer in Haarlem. Bovendien kunt u altijd rekenen op de volgende pluspunten:

 • Scherp geprijsd
 • Meedenkend
 • 40 jaar ervaring
 • CBW erkend
 • Full service
 • Betrouwbaar
 • Creatief
 • Milieubewust
 • VCA gecertificeerd

Kom gerust langs of bel

Professionele vloer laten leggen in uw bedrijf of project in Haarlem? Topmerken, vakmensen en deskundig advies, bij ons vindt u alles onder één dak. Kom onze vloeren met eigen ogen bekijken in onze showroom of neem contact op. Hiervoor belt u naar 020-6109629. Of laat u een bericht achter op ons contactformulier of via de mail op info@schuurmaninterieur.nl. We zorgen voor een snelle reactie.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres