Projectvloeren in Alphen aan den Rijn door Schuurman Interieur

Projectvloeren leggen Alphen aan den Rijn

Kunt u in Alphen aan den Rijn geen geschikte bedrijfsvloeren vinden? Kom dan maar snel langs bij Schuurman Interieur! Bij ons komt u namelijk voor vloeren van topkwaliteit, deskundig advies en het leggen van de vloeren. Zo vindt u alles dat u nodig heeft onder één dak. In ons assortiment vindt u niet alleen vloeren voor op kantoor, maar ook voor sportscholen, horeca, de zorg en voor magazijnen. Benieuwd of onze projectvloeren ook geschikt zijn voor uw bedrijf of project in Alphen aan den Rijn? Neem dan gerust contact op of bezoek onze showroom.

Mooie bedrijfsvloeren in Alphen aan den Rijn

Wij hebben projectvloeren voor elk bedrijf in Alphen aan den Rijn. In onze ruime collectie vindt u dan ook altijd een geschikte vloer. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van een vloer met de juiste eigenschappen en uitstraling. Dat is geen probleem, want al onze vloeren zijn leverbaar in meerdere prints en kleuren. Onder andere de volgende vloeren zijn bij ons beschikbaar:

Specifieke eisen vloer

Heeft uw vloer in Alphen aan den Rijn specifieke eigenschappen nodig? Zoals: goede antislip eigenschappen, de mogelijkheid om schokken te absorberen, goede hygiëne, de mogelijkheid voor vloerverwarming of andere eigenschappen? Maak dan gebruik van de vakkennis van onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het vinden van een vloer voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn. Zo bent u verzekerd van een vloer die aan al uw wensen voldoet.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman: specialist in bedrijfsvloeren

Wie in Alphen aan den Rijn op zoek is naar een kwaliteitsvloer voor in een bedrijf of project, vindt bij ons alles onder één dak. Wij bieden u namelijk een topvloer, deskundig advies en vakkundig legwerk tegen een scherp tarief. Maar er zijn nog veel meer voordelen, deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.

 • CBW erkend
 • Full service
 • Meedenkend
 • Creatief
 • Betrouwbaar
 • Scherp geprijsd
 • 40 jaar ervaring
 • VCA gecertificeerd
 • Milieubewust

Projectvloeren nodig? Bel gerust.

Op zoek naar een nette vloer voor uw bedrijf in Alphen aan den Rijn? Bij ons vindt u alles onder één dak tegen een scherpe prijs. Kom gerust langs in onze showroom om onze projectvloeren te bekijken. Of neem contact op. Voor vragen belt u naar 020-6109629, stuurt u een mail via info@schuurmaninterieur.nl of laat u een bericht achter op ons contactformulier.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres