Bedrijfsvloeren in Amstelveen door Schuurman Interieur

Projectvloeren kopen in Amstelveen

Zoekt u mooie bedrijfsvloeren in Amstelveen? Dan moet u bij Schuurman Interieur zijn. In ons uitgebreide assortiment vindt u de mooiste en de beste vloeren voor uw bedrijf of project. Onze experts voorzien u graag van deskundig advies bij het vinden van de ideale vloer. Wij hebben een geschikte vloer voor ieder bedrijf. Zo vindt u bij ons de mooiste kantoorvloeren, maar hebben wij ook geschikte vloeren voor in ziekenhuizen, sportscholen, restaurants en vele andere sectoren. Bij ons vindt u alles onder één dak, dus ook het leggen kunt u aan ons overlaten. Meer weten over het laten leggen van projectvloeren in Amstelveen? Bel gerust of kom langs in onze showroom, dan kunt u direct onze collectie bekijken.

Geschikte vloeren voor ieder bedrijf in Amstelveen

In onze uitgebreide collectie vindt u altijd een geschikte vloer voor uw bedrijf of project in Amstelveen. Wij hebben bedrijfsvloeren voor verschillende sectoren en zorgen dat deze professioneel voor u worden gelegd. Elk type bedrijf stelt specifieke eisen aan een vloer. En onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Dankzij hun vakkennis en jarenlange ervaring, weten zij precies welke vloer geschikt is voor in de zorg, horeca, kantoor of een andere branche. Natuurlijk zijn onze vloeren leverbaar in meerdere kleuren en prints. Want een vloer moet natuurlijk ook de juiste uitstraling hebben. Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende vloeren:

Wat moet uw vloer aan voldoen?

Waar uw vloer in Amstelveen ook aan moet voldoen. In onze riante assortiment bedrijfsvloeren zult u zeker slagen. Onze experts helpen u graag met hun vakkennis en weten precies waar u op moet letten. Zo weet u zeker dat u straks een vloer heeft liggen die helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Behalve een mooi uiterlijk heeft deze dan ook de specifieke eigenschappen die belangrijk zijn in het dagelijks gebruik, zoals: slijtvast, krasvast, gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarming of geluiddempend.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Dé specialist in bedrijfsvloeren

Wij leveren bedrijfsvloeren tegen scherpe prijzen. Bij ons kunt u altijd rekenen op topvloeren voor iedere branche, ervaren adviseurs en een nette afwerking. In andere woorden: voor projectvloeren in Amstelveen zijn wij uw one-stop-shop! Daarnaast kunt u bij ons altijd vertrouwen op deze pluspunten:

 • 40 jaar ervaring
 • Milieubewust
 • CBW erkend
 • Meedenkend
 • Scherp geprijsd
 • Betrouwbaar
 • Full service
 • VCA gecertificeerd
 • Creatief

Bel gerust voor: projectvloeren in Amstelveen

Vloer nodig voor uw bedrijf of project in Amstelveen? Kom gerust langs in onze showroom om onze vloeren te bekijken. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen. Heeft u een vraag? Die kunt u ook telefonisch stellen via 020-6109629. En via ons contactformulier of de mail info@schuurmaninterieur.nl.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres