Projectvloeren in Hilversum door Schuurman Interieur

Projectvloeren leggen Hilversum

Bent u in Hilversum op zoek naar op maat gemaakte bedrijfsvloeren voor uw bedrijf of project? Kom langs bij Schuurman Interieur. Wij beschikken over een riante collectie vloeren van meerdere topmerken. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van een vloer die aan uw wensen voldoet. Wij hebben onder andere vloeren voor op kantoor, in de horeca, zorg, maar zijn ook thuis in magazijnvloeren en vele andere branches. Benieuwd naar de mogelijkheden en opties van onze projectvloeren in Hilversum? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact op.

Perfecte vloeren voor ieder bedrijf in Hilversum

Mooie vloer nodig voor uw bedrijf of project? zoekt u daarvoor een vloer die berust is op zijn taak en waar u jarenlang plezier van zult hebben? Dan helpen wij u verder! Wij hebben bedrijfsvloeren voor ieder bedrijf, zoals: kantoren, magazijnen, sportscholen en gyms, ziekenhuizen en horeca. Elk bedrijf stelt andere eisen aan een vloer. Onze experts beschikken over jarenlange vakkennis en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard zijn onze vloeren in meerdere kleuren en/of dessins leverbaar. Wij kunnen u onder andere voorzien van:

Waar moet een vloer aan voldoen?

Op zoek naar een vloer op maat, passend bij de inrichting van uw bedrijf in Hilversum? Die zult u zeker vinden in onze collectie bedrijfsvloeren. Onze experts voorzien u hierbij graag van deskundig advies. Dankzij hun jarenlange ervaring en vakkennis weten zij precies aan welke eigenschappen uw vloer verder nog moet voldoen, zoals: hygiëne, geluiddempend, vloeistofdicht, slijtvast, schokabsorberend en of geschikt is voor vloerverwarming.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur: dé specialist in bedrijfsvloeren

Wij zijn dé specialist in bedrijfsvloeren die graag met u meedenkt. Met ons grote assortiment, vakkennis en ervaren vakmensen zijn wij uw one-stop-shop voor projectvloeren in Hilversum. Wij leveren uw vloer en zorgen voor een nette afwerking. Ook kunt u in Hilversum altijd vertrouwen op de onderstaande pluspunten.

 • Scherp geprijsd
 • Milieubewust
 • 40 jaar ervaring
 • Full service
 • Creatief
 • CBW erkend
 • VCA gecertificeerd
 • Meedenkend
 • Betrouwbaar

Bedrijfsvloeren Hilversum? Bel direct.

Wilt u uw bedrijf of project in Hilversum van een nette vloer laten voorzien? Dan helpen wij u verder. Kom gerust langs in onze showroom of neem contact op. Voor direct contact belt u 020-6109629. Maar ook een bericht achterlaten is mogelijk via ons contactformulier en de mail info@schuurmaninterieur.nl. We zorgen altijd voor een snelle reactie.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres