Projectvloeren in Hoofddorp door Schuurman Interieur

Projectvloeren | Bedrijfsvloeren Hoofddorp

Zoekt u bedrijfsvloeren op maat voor uw bedrijf of project in Hoofddorp? Dan kunt u terecht bij Schuurman Interieur. In onze collectie vindt u de mooiste bedrijfsvloeren en projectvloeren van meerdere topmerken. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte bedrijfsvloer die aan uw eisen voldoet. Voor op kantoor, maar ook voor in: scholen, ziekenhuizen, magazijnen, horeca en andere toepassingen in Hoofddorp. Kom gerust langs in onze showroom om onze projectvloeren met eigen ogen te bekijken.

Projectvloeren op maat voor elke klus

Bent u voor uw bedrijf of project in Hoofddorp op zoek naar geschikte bedrijfsvloeren? Of u nu een vloer zoekt voor in uw kantoor, magazijn, zorginstelling of horecazaak: wij hebben hem in huis. Onze experts weten precies welke eigenschappen uw bedrijfsvloer of projectvloer moet bezitten en voorzien u graag van advies. Al onze bedrijfsvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en/of dessins. Er zit dus altijd iets bij dat u gegarandeerd mooi vindt. En natuurlijk wordt alles netjes voor u gelegd in Hoofddorp. In onze collectie vindt u onder andere de volgende soorten bedrijfsvloeren en projectvloeren:

Voor elk bedrijf de juiste vloer

Op zoek naar een vloer die past bij de uitstraling van uw bedrijf in Hoofddorp? Die zult u zeker vinden in onze collectie bedrijfsvloeren. Onze experts maken u graag wegwijs. Zij beschikken over grote vakkennis en weten precies welke vloer over de juiste eigenschappen beschikt voor uw bedrijf. Zoals een vloer met antislip en schokabsorberende eigenschappen voor in een sportschool of productieomgeving. Hygiënische, slijtvaste vloeren die eenvoudig te reinigen zijn voor in de zorg en het onderwijs. En mooie kantoorvloeren met een professionele uitstraling en geschikt voor vloerverwarming. Wij hebben voor ieder bedrijf in Hoofddorp de juiste vloer in huis.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur: specialist in projectvloeren

Met de keuze uit diverse topmerken en ruim 40 jaar ervaring zijn wij uw nummer 1 voor bedrijfsvloeren en projectvloeren in Hoofddorp! Dankzij onze vakkennis kunt u altijd rekenen op deskundig advies en een vlekkeloze installatie van uw nieuw vloer in Hoofddorp. Daarnaast kunt u altijd rekenen op de onderstaande pluspunten.

 • Full service
 • VCA gecertificeerd
 • Scherp geprijsd
 • Milieubewust
 • Betrouwbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Meedenkend
 • Creatief
 • CBW erkend

Neem gerust contact op

Wilt u projectvloeren of bedrijfsvloeren laten leggen in Hoofddorp door een vakspecialist? Bij ons vindt u alles onder één dak: deskundig advies, vakmensen en natuurlijk topvloeren. Voor meer informatie bezoekt u onze showroom of neemt u contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-6109629. Maar ook via ons contactformulier en de mail info@schuurmaninterieur.nl. We zorgen voor een snelle reactie.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres