Projectvloeren in Noord-Holland door Schuurman Interieur

Projectvloeren leggen Noord-Holland

Wilt u mooie bedrijfsvloeren in uw bedrijf in Noord-Holland laten leggen? Dan helpen wij u als geen ander verder. Schuurman Interieur heeft bedrijfsvloeren voor ieder bedrijf. Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft onder één dak: topvloeren, het leggen van vloeren en deskundig advies. Bovendien vindt u bij ons niet alleen vloeren voor op kantoor, maar ook vloeren die geschikt zijn voor onder andere de zorg, horeca, magazijnen en sportscholen. Benieuwd of er in onze collectie projectvloeren ook een vloer voor uw bedrijf in Noord-Holland tussen zit? Kom gerust langs in onze showroom om ze met eigen ogen te bekijken of neem contact op.

Bedrijfsvloeren voor elk bedrijf in Noord-Holland

In onze ruime collectie bedrijfsvloeren vindt u ongetwijfeld een geschikte vloer voor uw bedrijf of project in Noord-Holland. Hierbij kunt u bovendien vertrouwen op het deskundige advies van onze medewerkers. Zo weet u zeker dat u altijd een vloer uitzoekt die aan al uw wensen voldoet. Naast de juiste eigenschappen is dat natuurlijk ook de juiste uitstraling! En ook dat is geen probleem, want onze hele collectie is leverbaar in meerdere kleuren en/of dessins. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende typen vloeren:

Producteigenschappen vloer

Moet de nieuwe vloer voor uw bedrijf in Noord-Holland voldoen aan bepaalde producteigenschappen? Zoals een goede hygiëne of antislip eigenschappen? Of moet deze geschikt zijn voor vloerverwarming of voetstappen dempen? Maak dan gerust gebruik van de kennis van onze experts. Zij weten exact aan welke eigenschappen een vloer in uw branche moet voldoen en welke vloer hierbij past. Zo is uw bedrijf in Noord-Holland verzekerd van een prachtige vloer die uitstekend berust is op zijn taak.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur: bedrijfsvloeren tegen scherpe tarieven

Wij zijn de one-stop-shop voor projectvloeren in Noord-Holland. Bij ons vindt u namelijk kwaliteitsvloeren, vakkundig legwerk en deskundig advies onder één dak tegen een scherp tarief! Maar dat is nog niet alles, want u profiteert bij ons ook altijd van de volgende voordelen:

 • 40 jaar ervaring
 • VCA gecertificeerd
 • Betrouwbaar
 • CBW erkend
 • Milieubewust
 • Scherp geprijsd
 • Full service
 • Creatief
 • Meedenkend

Projectvloeren nodig? Neem gerust contact op.

Op zoek naar bedrijfsvloeren in Noord-Holland? Kom dan langs in onze showroom om onze collectie te bekijken. Wij hebben precies wat u zoekt en u kunt rekenen op deskundig advies en vakkundig legwerk. En dat allemaal tegen een scherp tarief! En natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor vragen, hiervoor belt u naar 020-6109629, mailt u ons via info@schuurmaninterieur.nl of laat u een bericht achter op ons contactformulier. Wij zorgen voor een snelle reactie.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres