Projectvloeren in Zaandam door Schuurman Interieur

Projectvloeren leggen Zaandam

Als u op zoek bent naar bedrijfsvloeren voor uw bedrijf of project in Zaandam, kunt u terecht bij Schuurman Interieur. Bij ons vindt u een groot assortiment met de beste en mooiste vloeren. Met de hulp van onze experts vindt u zonder twijfel de vloer die u zoekt. Zo hebben we onder andere kantoorvloeren, maar ook vloeren voor de zorg, horeca, sportscholen en vele andere sectoren. Wilt u alles weten over de mogelijkheden van projectvloeren in Zaandam? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom, dan kunt u meteen onze collectie bekijken.

Veel mogelijkheden

Heeft u een nette vloer nodig voor uw bedrijf of project in Zaandam? Bij ons vindt u bedrijfsvloeren voor verschillende sectoren die professioneel voor u worden gelegd. Wij helpen u onder andere aan vloeren voor de horeca, zorg, magazijnen en het onderwijs. Elke sector stelt andere eisen aan hun vloeren. Dankzij hun vakkennis en jarenlange ervaring, kunnen onze experts u helpen met het maken van een goede keuze. Ook zijn al onze vloeren is meerdere prints en/of kleuren leverbaar in Zaandam. Zo vindt u altijd iets dat in de smaak valt. Hieronder vindt u een selectie van de mogelijkheden:

Eigenschappen van uw vloer

In onze uitgebreide collectie bedrijfsvloeren, zult u zeker slagen voor uw bedrijf of project in Zaandam. Onze experts weten dankzij hun jarenlange ervaring en vakkennis precies waar de vloer van uw bedrijf aan dient te voldoen. Zo heeft straks een mooie vloer in uw bedrijf die voldoet aan de specifieke eisen die u hier binnen uw bedrijf aan stelt, zoals: een goede hygiëne, schokabsorberend, geluiddempend, slijt- en krasvast, antislip en de mogelijkheid tot vloerverwarming.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Schuurman Interieur: dé bedrijfsvloeren specialist

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfsvloeren tegen scherpe prijzen. Wij beschikken over topvloeren voor ieder bedrijf, deskundige adviseurs en leveren altijd vakwerk. Met andere woorden: wij zijn uw one-stop-shop voor projectvloeren in Zaandam. Bovendien kunt u bij ons altijd vertrouwen op de onderstaande pluspunten.

 • Creatief
 • VCA gecertificeerd
 • Betrouwbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Full service
 • Milieubewust
 • Scherp geprijsd
 • Meedenkend
 • CBW erkend

Projectvloeren nodig in Zaandam? Bel ons.

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijf of project in Zaandam? Kom dan gerust langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Een vraag stellen kan ook door te bellen naar 020-6109629. En door een bericht achter te laten op ons contactformulier of de mail info@schuurmaninterieur.nl.

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres