LINOLEUM VLOEREN VAN SCHUURMAN INTERIEUR

U kiest toch ook voor dé projectinrichtingen expert van Utrecht?

Wilt u graag de hulp inschakelen van een projectinrichter in Utrecht? Dan staan wij van Schuurman Interieur BV voor u klaar. Van de inrichting van uw kantoor tot het inrichten van een een ander bedrijfspand, wij voeren het met plezier voor u uit. Dankzij ruim 15 jaar ervaring kan onze projectinrichter u bij een uitgebreid dienstenaanbod helpen. Hierbij leveren wij kwaliteit en vakmanschap. U kiest in Utrecht toch ook voor ons?

Wij bieden u een totaalpakket

Wilt u graag hulp bij uw kantoorinrichting? Dan kunnen wij van Schuurman Interieur BV u compleet ontzorgen in Utrecht. Van de materiaalkeuze tot de installatie, als projectinrichter staan wij graag voor u klaar. Wij voorzien u met veel plezier van interieuradvies, projectvloerbedekking. Door onze kennis kunt u een hoop kosten besparen, zonder in te boeten op kwaliteit. Bij ons is het gehele traject in betrouwbare handen. Van de aanvraag tot de plaatsing van het project tapijt. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Hierbij houden wij ook rekening met andere leveranciers en aannemers.

Raamdecoratie

Oog voor mens en milieu bij kantoorinrichting

Als projectinrichter dragen wij graag ons steentje bij. Tijdens de inrichting van uw kantoor in Utrecht proberen wij dan ook onze milieubelasting tot een minimum te beperken. Wij kopen onze projectstoffering bijvoorbeeld verantwoord in en beperken het geluidsoverlast zoveel mogelijk. Daarnaast staat veilig werken bij ons hoog in het vaandel. Onze vakmannen zijn op de hoogte van de geldende arbo- en veiligheidsregels. Dankzij training en VCA-certificering zorgen wij ervoor dat dit ook zo blijft.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

5 redenen om voor onze projectinrichting diensten te kiezen

Wij kunnen als projectinrichter in Utrecht u bij een breed pakket aan diensten helpen. Maar dat is niet het enige waarvan u profiteert wanneer u ons kiest. Zo:

 1. Hebben wij als projectinrichter meer dan 15 jaar kennis en ervaring in huis
 2. Kunnen wij u compleet ontzorgen bij kantoorinrichting in Utrecht
 3. Voorzien wij u graag van vakkundig en passend interieuradvies
 4. Is onze kwaliteit hoog en onze tarieven laag
 5. Bieden we professionele projectstoffering
 6. Zijn wij een door de CBW erkende onderneming

Uw projectinrichter in Utrecht

Wilt u ons graag inschakelen voor projectinrichting in Utrecht? Heeft u hulp nodig bij projectvloerbedekking? Of heeft u nog vragen voor onze projectinrichter? Wilt u deskundig interieuradvies. Neem in al deze gevallen gerust contact op. Wij helpen u graag verder. Bel naar: 020-6109629. Onze medewerkers staan u dan te woord. Ook kunt u mailen naar: info@schuurmaninterieur.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Staat onze projectinrichter in Utrecht binnenkort ook bij u op de stoep met kwalitatief project tapijt?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres