PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN AMSTELVEEN

Uw adres voor projectinrichting in Amstelveen

Wilt u graag de hulp van een projectinrichter in Amstelveen inroepen? Dan bent u bij Schuurman Interieur BV aan het juiste adres. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij als projectinrichter een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Of het nu gaat om projectvloerbedekking of raamdecoratie, u vindt het in ons assortiment. Daarnaast nemen wij u ook het plaatsen van onze producten uit handen in Amstelveen. U kiest toch ook voor ons van Schuurman Interieur BV?

Kantoorinrichting in Amstelveen van A tot Z

Wij willen onze klanten uit Amstelveen en omgeving graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket op het vlak van projectinrichting. Wij kunnen u vanaf het begin begeleiding bieden. Onze projectinrichter komt graag naar u toe om de boel te bekijken. Op deze manier kunnen wij u een passend interieuradvies geven. Ook de levering en de installatie van de gewenste producten kunnen wij u uit handen nemen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met eventuele andere aannemers of leveranciers.

kantoor-inrichting

Onze uitdaging uw wensen

Uw wensen staan bij ons centraal. Bent u tevreden met de kantoorinrichting in Amstelveen, dan zijn wij ook blij met het eindresultaat. Voordat onze projectinrichter bij u aan het werk gaat, komen wij eerst langs. Niet alleen om uw wensen door te nemen, maar ook om uw situatie te bekijken. We kunnen u zo nodig deskundig interieuradvies geven. In de meeste gevallen kunt u namelijk een hoop kosten besparen op de inrichting van uw kantoor, zonder dat u op kwaliteit of op uw wensen hoeft in te leveren.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

laminaat-vloer

5 redenen om ons te kiezen

 1. De complete inrichting van uw kantoor kunnen wij in Amstelveen voor u verzorgen
 2. Vele soorten professionele projectstoffering (project tapijt, zonnewering enz.)
 3. Wij zijn al ruim 15 jaar werkzaam als projectinrichter
 4. Ook voorzien wij u graag van passend interieuradvies waar u echt wat aan heeft
 5. Onze kwaliteit is hoog en onze tarieven zijn zeer scherp
 6. Wij zijn door de CBW erkend. Bij ons profiteert u dus van een goede garantie

Op zoek naar een projectinrichter in Amstelveen? Bel ons!

Wilt u graag onze hulp inschakelen bij projectvloerbedekking in Amstelveen? Is uw kantoorinrichting aan vernieuwing toe en wilt u hiervoor van onze diensten gebruikmaken? Neem dan vandaag nog contact op met onze projectinrichter. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 020-6109629. Wij staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@schuurmaninterieur.nl. Zijn wij uw projectinrichter in Amstelveen?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres