PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN ALKMAAR

Alles voor projectinrichting onder een dak in Alkmaar

Zou u graag de hulp inroepen van een projectinrichter in Alkmaar? Dan staan wij van Schuurman Interieur BV voor u klaar. Dankzij de expertise die wij in huis hebben, zijn wij als projectinrichter in staat om u een uitgebreid dienstenaanbod te bieden. Of het nu gaat om hulp bij het uitzoeken van raamdecoratie of projectvloerbedekking, wij zijn u met plezier van dienst. Ook het plaatsen van de verschillende producten nemen wij u graag uit handen. U gaat toch ook voor het vakmanschap van Schuurman Interieur BV?

Nergens meer omkijken naar

Wij willen u als klant uit Alkmaar zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom bieden wij een totaalpakket op het gebied van projectinrichting. Zo kunnen wij vanaf het begin begeleiden bij uw kantoorinrichting. Onze projectinrichter komt graag naar u toe. Uw wensen worden besproken en de situatie wordt bekeken. Door deze werkwijze kunnen wij u een passend interieuradvies geven. Ook de levering en installatie van de projectstoffering producten verzorgen wij als projectinrichter in Alkmaar graag. Hierbij houden wij uiteraard rekening met andere leveranciers en onderaannemers.

tapijttegels-schuurman

Klantgerichte werkwijze en deskundig interieuradvies in Alkmaar

Bij onze projectinrichter staan uw wensen centraal. Bent u blij met de nieuwe inrichting van uw kantoor? Dan zijn wij dat ook. Om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken, komen wij vooraf altijd bij u langs in Alkmaar. We voorzien u graag van deskundig interieuradvies. In de meeste gevallen kunt u een hoop kosten besparen op het gebruik van materialen zoals project tapijt of projectvloerbedekking. Natuurlijk hoeft u dan geen concessies te doen op kwaliteit en uw eisen. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

gordijnen-interieur

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter-alkmaar

Daarom zijn wij de perfecte projectinrichter

 • Uw kantoorinrichting kunnen wij voor u verzorgen in Alkmaar
 • Uw projectinrichter voor meer dan 15 jaar
 • Ook voor interieuradvies waar u echt wat mee kunt, kunt u ons inschakelen
 • Hoge kwaliteit, lage prijzen
 • Ruime keuze project tapijt
 • Doordat wij CBW-erkend zijn, profiteert u bij ons van een goede garantie

Meer informatie over kantoorinrichting in Alkmaar? Neem contact op

Wilt u graag onze hulp in Alkmaar inschakelen voor professionele projectstoffering? Neem dan snel contact op met onze projectinrichter. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u ons altijd bellen of mailen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 020-6109629. Wilt u ons liever mailen? Dan kunt u uw bericht sturen naar: info@schuurmaninterieur.nl. Gaat onze projectinrichter in Alkmaar binnenkort bij u aan de slag?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres