PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN ROTTERDAM

U schakelt toch ook de projectinrichter van Rotterdam in?

Heeft u hulp nodig van een projectinrichter in Rotterdam? Dan staan de vakmannen van Schuurman Interieur BV graag voor u klaar. Inmiddels zijn wij al ruim 15 jaar actief als projectinrichter. Hierdoor kunnen wij u helpen bij de complete projectinrichting van uw bedrijfspand. Ook voor advies bent u in Rotterdam bij ons aan het juiste adres. Hoe kunnen wij u helpen?

Wat wij voor u kunnen betekenen

Schuurman Interieur BV heeft geruime ervaring met projectinrichting. U bent in Rotterdam bij ons dan ook op de juiste plek voor een totaalpakket kantoorinrichting. De gehele inrichting van uw kantoor neemt onze projectinrichter u graag uit handen, zoals:

 • Van projectvloerbedekking tot raambedekking, wij hebben de juiste producten voor u in ons assortiment
 • Heeft u de gewenste artikelen gevonden? Dan bespreken wij de levering met u
 • Ook de legging en installatie nemen wij u uit handen. U heeft zelf nergens omkijken naar

Benieuwd naar hoe onze projectinrichter in Rotterdam kan helpen? Interieuradvies nodig? Neem contact op en vraag onze medewerkers naar bijvoorbeeld ons project tapijt en andere projectstoffering.

U staat bij ons centraal

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze projectinrichter doet dan ook graag die stap extra voor u. Zo geven wij u met plezier interieuradvies. Voordat wij aan de slag gaan, komen wij graag bij u langs in Rotterdam om de boel op te nemen en uw wensen te bespreken. Wij kijken naar de situatie en op basis daarvan geven wij u een advies. Vaak kunt u hierdoor een hoop kosten besparen, zonder dat er kwaliteit verloren gaat.

wandbekleding

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

quickstep-laminaat-vloer

Waarom u ons kiest voor projectinrichting

Wij begrijpen dat u ook voor een andere projectinrichter kunt gaan. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u als klant uit Rotterdam. Maakt u de keuze voor ons voor uw kantoorinrichting, dan profiteert u altijd van het volgende:

 • Wij zijn inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam in ons vakgebied
 • U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket op het vlak van projectinrichting
 • Wij houden rekening met het milieu en veiligheid
 • Ruime keuze aan projectvloerbedekking
 • Dankzij onze slimme werkwijze is onze kwaliteit hoog en onze prijzen laag
 • Wij zijn CBW-erkend

Onze projectinrichter in Rotterdam nodig?

Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken in Rotterdam? Wilt u interieuradvies van onze projectinrichter? Bent u op zoek naar projectstoffering? Of heeft u nog een vraag voor ons? Neem in al deze gevallen gerust contact op. Onze medewerkers helpen u met plezier verder. U kunt direct op de website het contactformulier invullen of zend een mail naar info@schuurmaninterieur.nl. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 020-6109629. Kiest u ook voor onze projectinrichter in Rotterdam?

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres