(020) 610 96 29

Projectinrichter Randstad

Voor creatieve interieur oplossingen in de Randstad

Heeft u een projectinrichter in de Randstad nodig? Denk dan aan de experts van Schuurman Interieur BV. Wij zijn uw adres voor projectinrichting en de inrichting van uw kantoor. Zo kunnen wij met u meedenken over projectvloerbedekking (hard en zacht) en zonwering. Daarbij werken we met enkel kwaliteitsmerken, zodat u in de Randstad verzekerd bent van topproducten. Schakelt u ons als projectinrichter in, dan komen we graag langs. Op die manier zijn vaak al vele creatieve oplossingen ontstaan, die fikse kostenbesparingen hebben opgeleverd zonder dat hier op kwaliteit is ingeboet.

Wij helpen u van A tot Z in de Randstad

Kiest u voor ons als uw projectinrichter, dan zullen wij u van begin tot einde begeleiden. Zo helpen we u onder meer met de materiaalkeuze (project tapijt misschien?) van uw projectvloerbedekking en de juiste ondervloeren. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment met enkel kwaliteitsmerken. Voor iedere wens en iedere prijsklasse hebben wij de juiste kantoorinrichting. Tot slot nemen we u tevens de levering en installatie in de Randstad graag uit handen.

Zachte projectvloerbedekking

Voor de inrichting van uw kantoor bevelen we ofwel harde ofwel zachte vloerbedekking aan. Dit is afhankelijk van uw wensen en de situatie bij u in de Randstad. Wilt u een snelle en goedkope oplossing, dan zijn project tapijt tapijttegels erg handig. Wilt u kwaliteit, dan adviseren we als projectinrichter bijvoorbeeld luspool of gesneden pool. Dit kunnen we kamerbreed leggen of op een gewenste breedte. Verder bieden we in de Randstad ook tapijten met patronen of bedrukking aan. Heeft u al een idee van wat u graag zou willen? Neem contact op voor de vele mogelijkheden op het gebied van projectstoffering.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Wilt u, uw interieur ook vernieuwen met de laatste trends? Wij helpen u hier graag bij. Bel of mail ons, wij staan voor u klaar.

Kwaliteiten van Schuurman Interieur

Twijfelt u eraan of wij de juiste projectinrichter in de Randstad voor u zijn? Laat u dan overtuigen door onze vele kwaliteiten. Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje:

  • Als bedrijf zitten we al 15 jaar in deze projectinrichting.
  • Samenwerken met andere leveranciers is geen probleem.
  • Als projectinrichter zijn wij VCA-gecertificeerd.
  • Veel keuze uit verschillende soorten projectstoffering
  • Onze prijs-kwaliteitverhouding in de Randstad is zeer goed.
  • Wij werken duurzaam en kopen verantwoord in.

randstad

Schakel ons in als uw projectinrichter in de Randstad

Wanneer u meer wilt weten over wat we als projectinrichter voor u kunnen doen, dan kunt u hierover contact opnemen voor vrijblijvend interieuradvies. Wij helpen u graag telefonisch verder (020-6109629) of per mail (info@schuurmaninterieur.nl). Of laat u een bericht achter via ons contactformulier en wij zullen snel van ons laten horen. U mag ook direct bellen of mailen voor een afspraak met een projectinrichter in de Randstad.