PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN ALMERE

Proffesionele projectinrichting in Almere

Wilt u uw nieuwe pand in Almere netjes laten inrichten? Denk dan aan de vakmannen van Schuurman Interieur BV. Met meer dan 15 jaar ervaring in deze business weten wij precies wat komt kijken bij de inrichting van uw kantoor. Voor ons staat een stijlvolle look voorop, waarbij we graag gebruikmaken van kwaliteitsproducten van topmerken. Zo bent u verzekering van kantoorinrichting die jaren meegaat. Als projectinrichter kunnen we u scherpe prijzen aanbieden en voorzien van deskundig interieuradvies, zodat u nooit te veel betaalt in Almere. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Laat uw kantoorinrichting in Almere maar aan ons over

Voor ons is het belangrijk om u in Almere zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dat doen we onder meer door u een compleet pakket kantoorinrichting te bieden als projectinrichter. Vooraf bent u bij ons verzekerd van vrijblijvend interieuradvies en hulp bij de materiaalkeuze bij projectstoffering. Ook komen we bij u langs in Almere om het pand te bekijken. Zo kunnen we meedenken over de juiste projectvloerbedekking of ondervloeren. Uiteraard kunnen we ook de levering en het plaatsen verzorgen. Dit gebeurt in nauw overleg met u en volgens een vooraf vastgesteld rooster. Als projectinrichter ontzorgen we u volledig.

Voordelen van Schuurman Interieur

U mag natuurlijk ook een andere projectinrichter in Almere inschakelen, maar daarmee zult u uzelf geen plezier doen. Want wij zijn erin getraind om creatieve oplossingen te vinden voor projectinrichting. U levert hierbij niet in op kwaliteit, maar bespaart wel veel geld. Laat ons voor u aan de slag gaan en u zult versteld staan van de opties. Maar dat is niet het enige waarom u in Almere voor ons moet kiezen:

 • Als bedrijf zitten we ruim 15 jaar in het vak.
 • Duurzaam werken hebben we hoog in vaandel staan.
 • Wij werken met topmerken en kopen in bij erkende leveranciers.
 • Ons team is VCA-gecertificeerd en we zijn CBW-erkend.
 • U kunt rekenen op een veilige werkwijze en goede garantie.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Samen denken we aan alles

Natuurlijk heeft u zelf ook al nagedacht over wat uw wensen zijn. Onze projectinrichter vult dit graag voor uw bedrijf in Almere aan. Want ook al heeft u zonwering, dan is het soms ook verstandig om folie op de ramen te plakken. Zo voorkomt u inkijk naar binnen. En met alleen projectvloerbedekking of project tapijt bent u er nog niet in Almere. We hebben een ruime keuze aan projectstoffering. Kies bijvoorbeeld voor schoonloop- of entreematten. Op die manier houdt u al het vuil op de daarvoor aangewezen plekken en blijft uw nieuwe vloerbedekking langer mooi.

Interieuradvies in Almere? Bel of mail!

Voor de inrichting van uw kantoor wilt u even de tijd nemen. Het is immers een flinke investering en de kantoorinrichting is bovendien een visitekaartje voor uw bedrijf. Laat ons u dan helpen als projectinrichter. Voor meer informatie over onze diensten of werkwijze kunt u bellen naar 020-6109629. Wilt u liever een bericht sturen, dan kan dit naar info@schuurmaninterieur.nl. Of vul ons contactformulier in. Wij hopen binnenkort voor u als projectinrichter in Almere aan de slag te mogen!

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres