PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN NOORD-HOLLAND

Liever met de expert van Noord-Holland in zee?

Heeft u de professionele expertise nodig van een projectinrichter in Noord-Holland? Dan zijn de vakmannen van Schuurman Interieur BV u graag van dienst. Doordat we al 15 jaar in deze business werkzaam zijn, weten we precies wat komt kijken bij de inrichting van uw kantoor. Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan in Noord-Holland, evenals een hoog servicelevel. Daar hebben inmiddels vele tevreden klanten van mogen profiteren. Bent u straks de volgende die kennismaakt met de vakkennis van onze projectinrichter?

Wij bieden u complete projectinrichting

Dankzij de 15 jaar die wij in dit vak werkzaam zijn, kunnen wij u complete begeleiding bieden als het gaat om uw kantoorinrichting of projectinrichting in Noord-Holland. Zo kunnen we samen met u geschikte projectvloerbedekking en andere projectstoffering uitkiezen, zonwering plaatsen of interieuradvies geven. U wilt bijvoorbeeld niet dat er geluidsoverlast ontstaat en daarom moet de projectvloerbedekking of het project tapijt goed het geluid dempen. Wij hebben in Noord-Holland al vele mooie projecten mogen opleveren. Tijdens onze werkzaamheden stemmen we de materiaalkeuze, levering en werkplanning dan zorgvuldig op elkaar af. Met ons als projectinrichter heeft u nergens omkijken naar!

pvc-vloeren

Advies van onze projectinrichter in Noord-Holland

Als projectinrichter kunnen wij pas tevreden zijn, wanneer u als opdrachtgever dat ook bent. Daarom bieden we diverse diensten aan en leveren we een klantgerichte service. Vooraf komen we altijd eerst bij u langs om de situatie in Noord-Holland op te nemen. Ook nemen we uw wensen voor de kantoorinrichting door en geven wij interieuradvies. Vaak is het mogelijk om met kleine aanpassingen veel geld te besparen, zonder dat u hierbij op kwaliteit inlevert.

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Kies ons en profiteer van:

 • Ruime keuze in producten, zoals harde en zachte vloerbedekkingen en schoonloopmatten
 • Deskundig interieuradvies van vakmensen met meer dan 15 jaar kennis en ervaring
 • Zeer duurzame werkwijze, als projectinrichter gaan we zuinig om met water en energie
 • Verschillende soorten professionele projectstoffering
 • Onze vakmensen zijn op de hoogte van alle veiligheids- en milieuregels
 • Ons bedrijf is door de CBW erkend en onder meer werkzaam in Noord-Holland
 • U vindt bij ons als projectinrichter in Noord-Holland de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een projectinrichter nodig in Noord-Holland? Neem contact op

Wilt u graag van onze diensten gebruik gaan maken voor uw projectinrichting in Noord-Holland? Of heeft u graag meer informatie over project tapijt of wat wij allemaal voor u kunnen doen? Bel dan naar 020-6109629 om ons persoonlijk te spreken. U mag ook een e-mail sturen naar info@schuurmaninterieur.nl of ons contactformulier invullen. Wij geven u graag vrijblijvend interieuradvies of komen langs om de situatie op te nemen. Uw wensen staan voor ons als projectinrichter in Noord-Holland voorop!

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres