PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN MAARSSEN

15 jaar project inrichting vakmanschap in Maarssen

Wanneer u op zoek bent naar een projectinrichter in Maarssen, dan kunnen wij van Schuurman Interieur BV u uitstekend van dienst zijn. Wij mogen inmiddels ruim 15 jaar ervaring als projectinrichter op onze naam schrijven. Daardoor kunnen we u met verschillende diensten en producten helpen. Daarbij zorgen wij ervoor dat aan het hoogste kwaliteitsniveau voldaan wordt. Pas dan zijn wij ook tevreden in Maarssen.

Diverse diensten mogelijk

Als projectinrichter in Maarssen kunnen we u op diverse vlakken helpen. Wij weten namelijk precies wat er bij projectinrichting allemaal komt kijken en wat er wel of niet mogelijk is. Als projectinrichter kunnen we u in Maarssen onder meer helpen met:

 • Interieuradvies: vaak zien we creatieve oplossingen voor projectinrichting, die ook nog eens veel geld kunnen besparen
 • Raambekleding: wij zorgen voor de juiste zonwerende middelen, zoals gordijnen en folie
 • Projectstoffering: hierbij heeft u een hele ruime keuze aan projectvloerbedekking, o.a. project tapijt, laminaat enz
wie-zijn-wij

Duurzame projectinrichter in Maarssen

Oog hebben voor het milieu, dat vinden wij bij Schuurman Interieur BV erg belangrijk. Onze kantoorinrichting is daarom milieuvriendelijk, waar mogelijk. Wij hanteren als projectinrichter een verantwoord inkoopbeleid en proberen zo min mogelijk energie en water te gebruiken. Verder blijven we ons ontwikkelen en zoeken we in Maarssen naar nieuwe en innovatieve werkmethoden en materiaalsoorten. Uiteraard is onze projectinrichter ook op de hoogte van alle belangrijke veiligheids- en milieuregels.

laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

5 pluspunten van Schuurman Interieur BV :

Wij zijn niet het enige bedrijf dat u kan helpen met uw projectinrichting. Toch hopen we dat u in Maarssen voor ons zult kiezen. Want u profiteert dan van de volgende pluspunten:

 • Interieuradvies waar u echt iets aan heeft en wat u geld kan besparen
 • Zeer ruime keuze in harde en zachte projectvloerbedekking en schoonloopzones
 • Wij bieden gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Profiteer van 15 jaar kennis op dit vakgebied (projectinrichting en kantoorinrichting)
 • De inrichting van uw kantoor komt tot stand met respect voor mens en milieu

Projectstoffering in Maarssen? Neem contact op

Denkt u dat wij de aangewezen projectinrichter zijn om van uw kantoor in Maarssen een fijne werkplek te maken? Wilt u graag informatie over onze projectstoffering? Voorbeelden zien van ons project tapijt? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder. Stel ons uw vragen telefonisch (020-6109629) of per mail (info@schuurmaninterieur.nl). Vooraf komen we altijd bij u langs om de situatie op te nemen en u passend advies te geven. Zo krijgt u dankzij onze projectinrichter in Maarssen precies waar u naar op zoek bent!

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres