(020) 610 96 29

Projectinrichter Mijdrecht

Professionele projectstoffering en meer in Mijndrecht

Wilt u zich onderscheiden van andere bedrijven, dan kunt u bijvoorbeeld een projectinrichter in Mijdrecht inzetten. Deze professional geeft de inrichting van uw kantoor een stijlvolle look, die past bij u en uw bedrijf. Wij van Schuurman Interieur BV geven u graag vrijblijvend interieuradvies over de vele mogelijkheden. Zo bieden we een ruime keuze aan projectstoffering. Gaat u voor lospool projectvloerbedekking met schoonloopmatten of toch project tapijt? Of wilt u toch liever een stijlvolle houten vloer met de juiste ondervloer? Alles is mogelijk met onze projectinrichter!

Interieuradvies dat bij u past

Gaan we als projectinrichter voor u aan de slag, dan komen we altijd bij u op locatie langs in Mijdrecht. Hier maken we kennis, nemen we uw wensen door en bekijken we het pand. Onze experts kunnen u dan vertellen wat er wel of niet mogelijk is. Ook denken zij voor u aan handige zaken rond kantoorinrichting, zoals folie. Hiermee voorkomt u dat er naar binnen gekeken kan worden. Uw werknemers worden dan minder afgeleid. Ons advies voor projectinrichting is altijd op maat. Zo hebben we o.a. een ruime keuze aan project tapijt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in Mijdrecht

Wij vinden het milieu heel belangrijk en hebben hier dan ook veel aandacht voor in onze werkwijze. Waar mogelijk proberen we afval te voorkomen. En het afval dat we toch produceren, wordt door ons als projectinrichter gescheiden en op de juiste manier verwerkt. Verder proberen we duurzaam in te kopen bij goede leveranciers, zonder op kwaliteit in te leveren. Tot slot maken we in Mijdrecht zo min mogelijk gebruik van energie en water. Dat is goed voor uw rekening en goed voor het milieu!

Neem contact met ons op voor advies op maat

Wilt u, uw interieur ook vernieuwen met de laatste trends? Wij helpen u hier graag bij. Bel of mail ons, wij staan voor u klaar.

5 voordelen waarvan u profiteert

Voor een projectinrichter in Mijdrecht hoeft u niet ver te zoeken. U heeft ons immers al gevonden! Om u te bewijzen dat wij uw beste keuze zijn als projectinrichter, zetten we onze voordelen voor u op een rij:

  • Al meer dan 15 jaar zijn wij werkzaam, ook in Mijdrecht
  • Ons aanbod is zeer ruim en we werken enkel met topmerken
  • We zijn als projectinrichter ook VCA-gecertificeerd en werken dus veilig
  • Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap als het gaat om kantoorinrichting
  • Onze prijzen zijn heel scherp, zeker voor de topkwaliteit die we leveren

Projectinrichter Mijdrecht

Kies ons als uw projectinrichter in Mijdrecht

Wilt u graag vrijblijvend interieuradvies ontvangen? Laat u dan inspireren door een van onze medewerkers. Of informeer naar de mogelijkheden voor projectstoffering of projectvloerbedekking met een patroon of bedrukking. Er is zoveel mogelijk! Laat ons u hierbij helpen in Mijdrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar 020-6109629. U mag ook een e-mail sturen naar info@schuurmaninterieur.nl. Wij geven u graag zo spoedig mogelijk een reactie. Onderscheid u van anderen en schakel ons in als uw projectinrichter in Mijdrecht!