PROJECTINRICHTER VAN SCHUURMAN INTERIEUR IN ZOETERMEER

Ook graag een strak afgewerkt interieur in Zoetermeer?

Bent u op zoek naar een projectinrichter in Zoetermeer, die ervoor zorgt dat uw kantoor er piekfijn uitziet? Dan bent u voor de mooiste kantoorinrichting aan het juiste aders bij Schuurman Interieur BV. Wij zijn al meer dan 15 jaar het adres voor interieuradvies en projectinrichting in Zoetermeer en omgeving. Niet alleen denken we met u mee, maar we leveren onze producten ook. En op verzoek kunnen we als projectinrichter, projectstoffering, vloeren of zonwering ook aanbrengen.

Onze servicer in Zoetermeer

Wij hebben u als projectinrichter veel te bieden en dit kunnen we het beste samenvatten als alle bekleding voor uw ramen en vloeren. Ons aanbod in Zoetermeer omvat onder meer:

 • Projectvloerbedekking (hard en zacht)
 • Bijpassende ondervloeren
 • Raamdecoratie en zonwering
 • Folie tegen doorkijken
 • Interieuradvies

Duurzaamheid staat voorop

Als projectinrichter in Zoetermeer proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom kopen we bijvoorbeeld alleen verantwoorde producten in bij erkende leveranciers. Ook gaan we zuinig met water en energie om bij de inrichting van uw kantoor in Zoetermeer.

Dat bespaart u kosten en is goed voor het milieu. Bovendien zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk afval wordt geproduceerd. Onze projectinrichter zorgt bovendien voor een gescheiden en milieuvriendelijke afvalverwerking.

laminaat-vloer

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

projectinrichter

Professionele projectstoffering

U kunt bij ons terecht voor allerlei vloerbedekking, vitrage, zonwering en gordijnen die aan alle brandveiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Schuurman Interieur heeft vele soorten project tapijt voor o.a. winkels, bedrijven en horeca. We bieden hoge kwaliteit projectstoffering tegen scherpe prijzen.

Daarom gaat u voor onze projectinrichting

Natuurlijk hopen wij dat u voor ons kiest als uw projectinrichter voor de kantoorinrichting in Zoetermeer. Elke projectinrichter van ons komt dan bij u langs om het pand te bekijken en aan de hand daarvan passend advies te geven. Vaak zien wij mogelijkheden waarmee u veel geld kunt gaan besparen. Maar dat is nog niet de enige reden om voor onze projectinrichting te gaan:

 • Het CBW heeft ons erkend als bedrijf
 • U bent verzekerd van 15 jaar vakmanschap
 • Wij geven u graag vrijblijvend interieuradvies in Zoetermeer
 • U heeft ruime keuze bij de inrichting van uw kantoor
 • Altijd scherpe prijzen voor topkwaliteit

Worden wij uw projectinrichter in Zoetermeer?

Bijzonder aan ons is dat wij een zeer ruime keuze bieden, zoals schoonloop- en entreematten en sisal vloerbedekking. Wenst u een eigen patroon op de projectvloerbedekking? Geen probleem, dan zorgen wij met onze projectstoffering hiervoor. Onze specialisten denken graag met inrichting van uw kantoor mee in Zoetermeer. Bel ons voor meer informatie: 020-6109629. Of stuur een e-mail naar info@schuurmaninterieur.nl om ons als projectinrichter in Zoetermeer in te schakelen!

  NEEM CONTACT OP

  Voor vragen neem gerust contact met ons op!  LIEVER DIRECT CONTACT?
  BEL ONS

  (020) 610 96 29

  phone
  ADRES

  Jan Rebelstraat 50-52
  1069 CC Amsterdam

  adres